Bebeğim 6 aylık her gece güzel uyurdu maşallah dicem ama bozuldu oda. gece 12 de uyur sabah 10 kadar yatardı ama bir haftadır artık uyku die birşey kalmadı bunu şuan saat sabahın 5 inde yazıyorum ve bebeğim hala uyanık peki en son ne zaman uyudu biliyormusunuz dün akşam saat 10 gibi düşünebiliyor musunuz peki şimdi 7 saatir hiç gözünü kırpmadı birkere bile şuan bile sallıyorum gözlerim çöktü şuan uykusuzluktan ama o küçük olmasına rağmen hala 7 saatir uyumadı sizce ayına göre normal mi bu hiç dişte çıkarmadı daha ama anlamıyorum ki dişi çıksa ağlar falan ama oynamak istiyor böyle kucağımıda gezdirmemi istiyor gece gece ama birden böyle oldu 2 aydır çok düzenliydi yani sizce neden yapıyor böyle diş mi çıkaracak acaba anlamıyorum ki gece gece kafayı yedim şuan yeminlen bir haftadır uyuyamıyorum resmen çıldıracammmm başım çatlıyor 😭😭😭😭😭
Diş, atak dönemleri bunlardan kaynaklı olabilir
Odayı biraz karanlıktı yapsan sallama bırak başını okşa tenini okşa minik.minik.ninni söyle
Yapıyom vallaha da yapiyom 😔
o sırada bir buçuk yıldır uyumayan ben 😅😅🥲🥲
evet çoook zor ama senin ki geçer inşallah büyük ihtimalle diştir ama yine de gece 12 de uyuması çok geç değil mi gündüz uykusunu bi düzene koysan yani ben sabah 10 11 arası uyutuyorum akşam 8 9 arası uyutuyorum sabahta en geç 7 de uyanıyor bu aralar benim kızımda köpek dişlerini çıkartıyor ve 5 te uyandı dünde 4 buçukta yapacak bir şey yok sanırım bu bir süreç
Ya o kadar sersemim ki canım bilemiyorum napicagimi Allah yardım etsin inşallah ne diyeyim 😥
Uyku düzeni 6 ay için hiç uygun değilmiş, yatışı kalkışı çok geç. Hazır düzeni bozulmuşken erkene çekin biraz. 9'dan sonra uyumaması lazım büyüme hormonu için. Sabah da 7 gibi uyanması lazım. Hem beden hem zihin gelişimi için erken uyuyup erken uyanmalı.
Şimdi uyuyamam sebebi de muhtemelen diş veya büyüme atağı. 2 yaşına kadar böyle düzensizlikler normal. Ayakta sallamayı da yol yakınken bırakmanı tavsiye ederim.
Ya canım şimdi napicam bilemiyorum 7 de uyandırınca da çok huysuz oluyor bu seferde
1,495,771 soru
24,435,427 cevap
352,822 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın