+1 oy
1,057 göst.
Diğer kategorisinde (1,999 puan) tarafından

Çok şükür evimizi aldık kızlar. Burda onu mu alsam bunu mi alsam diye çok paylaşım yapmıştım. Herkes de olumlu olumsuz fikir verdi sağolsunlar. Sonunda aldik bakalim hayırlısı olsun inşallah. 

Dairemiz 3.kat asansörsüz 15 yıllık bina ama paramız ona yetti artık buna da şükür 😂 içine girmeden bir de banyoyu yaptircaz sadece bir iki tadilat işleri var zamanla yapılır artık 🥰 bu eve karae verdik. Eşyalar bizim değil. 

Bir de size soracaklarim olacak chat GBT de eve tadilat yapma şekilleri falan oluyormuş onlara bakarak biseyler yapcaz artık :)

image

image

image

image

image

image

image

30 Cevaplar

0 oy
(1,527 puan) tarafından

Güzelmiş güle güle oturun canım darısj bize olsun Kiradayız ev almakta çok zor bu devirde

(1,999 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı size olsun. Rabbim zoru kolaylaştirsin inşallah 🥰 

-Reklam-
0 oy
(1,527 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun inşallah. Darısı Bizim başımıza 

(1,999 puan) tarafından

Amin inşallah Allah size de nasip etsin canım 

0 oy
(70 puan) tarafından

Ben çok begendm maşallah bizede dua edin evi kocaman valla hc 15ylkk durmuyor 

(1,999 puan) tarafından

Evet banyo hariç diğer yerler yeni bina gibi. Allah size daha güzellerini nasıl etsin inşallah 🥰 

0 oy
(626 puan) tarafından

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, borçla aldıysanız kolaylıkla ödemeyi nasip etsin, tadilatı her türlü olur en azından kendi evin bilir kendi evine masraf edersin :)

(1,999 puan) tarafından

Öyle canım bu kadar olduktan sonra gerisini hallederiz inşallah. Teşekkür ederim amin inşallah 🥰 

0 oy
(2,652 puan) tarafından

Hayırlı olsun Darısı hakeden herkesin başına inşallah

(1,999 puan) tarafından

Amin inşallah teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(1,681 puan) tarafından

Hayırlısı olsun. 

(1,999 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(8,549 puan) tarafından

Evin genişliği çok güzel hayırla sağlıkla ağız tadı ile oturum . Altın bir kere yükselsin borçsuz alalım diyordun naptın merak ettim yükseldi mi

(1,999 puan) tarafından

Evet canim o benim. Az bişey yükseldi geri düşmeye başladı o ara sattım 100 bin kardan zarar oldu ama olsun napalim nasibimizden çıkmış demekki o para :) altının düşmesine de üzülmedim aslında gerçekten çok borçlu olanlar var. Kayinbabam da verdi biraz sağolsun o şekilde baya tamamladık ama borç olarak vermedi sanırım 😂 eşim dedi babama sonra öderiz ceyreklerk diye. Dedim ben babamın malını satıp o kadar para koymuşum o da o kadar el atsin artık 😂 bakicaz isterse veririz napalim 😂

(8,549 puan) tarafından

Olsun canım çok şükür krediye bulaşmadan almissnz ya o çok önemli . Benim ablamlar da bir daireye iki ortakti sattılar borçları vardı 300 bin kadar altın onu aldılar sonra bir düştü 50-60 bin zarar . Öncesinde de altını bozdururken düştü bir hafta sonra bir çıktı 100 binlik altın borcu 300 bin oldu . Allah nasip etmedikçe yapacak bir şey olmuyor. Onlar da yıllardır kirada. Rabbim gönlünce ev sahibi olabilmeyi nasip eder umarım 

(1,999 puan) tarafından

Amin Rabbim onlara da hayırlısı ile nasip etsin inşallah 

0 oy
(4,054 puan) tarafından

Güzel günlerde oturun

(1,999 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🥰 

0 oy
(750 puan) tarafından

Güle güle oturun canım Allah banada nasip etsin 

(1,999 puan) tarafından

Amin inşallah Allah sana daha güzellerini nasip etsin 🥰

(750 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
(1,484 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun evin canım sanki o paylaştığın böyle değildi onun tuvaleti banyosu farklıydı başka yerden mi aldın😄 Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin 🤭🫶💕🤗

(1,999 puan) tarafından

Evet canım bunu paylasmamistim artık olmucak heralde derken başka ev denk geldi 😂 Teşekkür ederim 🥰  o diğer evin de bazı sorunları vardı o yüzden vazgeçtik 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,181 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 452 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,812 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,422 soru