✨ Bugün sizlere çok keyifli ve pratik bir yenilik sunuyoruz:
🎉 Hikaye (Story) özelliğimiz artık yayında!
Uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığınız anlarda, sadece bir fotoğraf 📸 veya kısa bir video 🎥 ile gününüzden küçük bir parçayı kolayca paylaşabilirsiniz. Bu özellik, hepimizi birbirimize biraz daha yakın hissettirecek. 💞
• 🖼️ Anasayfanın üstündeki profil fotoğrafınıza dokunun. • 📁 Galeriden bir fotoğraf ya da video seçin. • 🚀 Ve paylaşın! Hepsi bu kadar.
• ⏳ Paylaşımlar 24 saat sonra akıştan otomatik kalkar. • 🗃️ Tüm medya 90 gün sonra sunucudan tamamen silinir. • 🧪 Özellik şu anda beta aşamasında. Yoğun kullanımda beklenmedik küçük sorunlar çıkabilir. Böyle bir durumda kısa süreli bakım moduna alabiliriz — sadece daha sorunsuz bir deneyim için. 💛
Herhangi bir hata, takılma veya anlaşılmayan bir durum olursa lütfen bu gönderinin altına yazın. Ekibimiz 💻❤️ hızla ilgilenecektir.
🌟 Hemen deneyin, tadını çıkarın. Burası sizinle çok güzel. 💖
Sevgiyle,
Bununla beraber takip etme özelliği de gelmiş 😌sadece bu kısma ait uygulama çıkartın direk daha güzel olur
Evert ya kırk tuşla giriş yapıyoz
Engel iyi oldu antipatik vardı engeli bas geç ☺️takipte iyi bence geberik gelin bu senmiydin adını değiştirdin yoksa farklı kişimisin
Aynen
@Delirik yok gı o baska 😂bi ara nick taklit etme mevzusu vardı değiştirdim buda onunkine benziyor en iyisi bidaha degişeym😬
He tamam Bacı karışmasın
Hikaye begenme özelliğide gelsin asırı guzel olurr bide grup kurmaaaa
Takip edildiğinde bildirim gelse daha iyi olur
👍👍👍
İyi bare gıcıkları engeleriz
Peki bu paylaşımları yalnızca kullanıcılar mi görebilecek ? Yoksa platformdaki postlar gibi herkese açık mı olacak ?
Hikaye paylaşım seçeneklerinde herkese açık veya takipçilerim şeklinde seçim yapabileceksiniz.
Anladım teşekkürler
aglamak istiyorum sayin seyirciler😂😂
Dur seni takibe alıyım seni düşman ilan etmiştim hakkını vereyim ☺️❤️
CCokkk guzel olmus
aynn cok guzel olmus . et kiz etti geri takp
Bu takip özelliği sadece hikâye için mi geçerli yoksa blog yorum gibi özellikleri kapsıyor mu
Başkalarının paylaşımlarını nasıl göreceğiz mesela o kadar kişi var burda nasıl olacak o
Ulooo takiptemi geldi
Evet profılımemgır bak
Ahaha cok sevdim ben bu isi
Bende sjsjs
Kız belki kimseyi takibe almak istemiyorum ama durumları da görmek istiyorum hadi bir kaçını aldım diyelim beni kimse alsın istemezsem ne olacak 😂 kafada bir milyon soru
Demet ablamizi temizlik yaparken videosunu bekliyoruz artık 🤗
Şimdi Bebek bakımdakiler düşünsün 🤭😂😂😂
Gene de bu kadar arkasından konuşmak hiç doğru değil
Yeni mi sormuş bu soruyu
Evet taze taze 😂😂
Arkasından konuşmuyoruz uygulamaca yüzüne hönkürdük defalarca
Çok değişik biri aynı soruyu 9 Kasım'da gebelik bölümünde de sormuştu
Ohaaa cok iyi aşırı iyi
Gerçekten harıkaa
Kız o kadar puanı hangi ara kastın 😌
Ahaha aktif oldugum zamanlar puan artirmaya takmistim sjsj
Bir ara hesabı kapatıp yeniden açmıştın uğraşıyordunda bu kadar olcağını tahmin etmezdim 😂
Nasıl takibe alıyorsunuz Bir de story paylaştığında mesaj tekrar bir soru sor yerine mi geliyor
Kişinin profiline git takip et yazıyor tıkla takip et story paylaştığında sayfanın en üst yerinde görünüyor
Begenme ozelligide gelse cok iyi olur admin storylerebide keske kimlerin baktiginida gorsek storye
Görebilirsin kimlerin baktığına
Keşke story uzerınden konusulsa direk ozel mesaj degılde o storye kım yazdıysa gorsek
Bu takip özelliği sadece hikayeleri görmek için mi yoksa blog yorum gibi özellikleride kapsıyor mu
Nasıl takip edeceğiz
İstediğin kişinin profiline git orda
Peki storylere baktığımız görünecek mi 😂
Evet. Kimlerin gördüğü belli :)
Ben meraktan herkesinkine bakarım da o yüzden 🙈😅
Instagramın uzaktan kuzeni moduna doğru gidiyoruz sanırım 🤗 Ve de millet ne hızlı, hemen de paylaşımlar yapılmış.
Gönderileri kimin gördüğünü görebiliyor muyuz? Aa tamam yukarıda evet diye onaylamışsınız. Engelli kişilerin gönderileri kapalı olacak değil mi?
Keşke kendi storymiz başta kalsa
Güzel bir özellik. Notunu aldık.
Teşekkür ederim ☺️
yönetim costu
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳birini engelledim bile
Ohooo ben engel liste aldı basını gıttı 🤣🤣
kizlar tskibe takip hadi
Etım sendr sıra
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aaaa kız bu nee dedim görür görmez 😄 instagrama dönmüş ya burası
instagrama dönmüş burasi 😃
1,487,598 soru