0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (3,712 puan) tarafından

Abowwww, burası iyice sosyal medyaya döndü, iyi niyetli kullanalım inşallah 😅bebemiz için takip ederken sosyal mecra oldu çıktı

8 Cevaplar

0 oy
(26,483 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canimcim ben seni taniyormuyum. Bi tanıdık geliyo nick falan ama cikaramiyom 2 saatdir kim oldugunh düşünüyorum sjsj

(3,712 puan) tarafından

Tekrar memnun oldum canım, demek baya bir kişi karıştırıyormuş :)

(26,483 puan) tarafından

Evet😅

(24,253 puan) tarafından

Kız sen realist hanım mıydın Allah seni ya. Yazıların tanıdık geliyor. Eskisin de belli ama kim olduğunu bilememistim.😃

(3,712 puan) tarafından

Kız beni tanıdığınızı bile bilmiyorum, bu arada @Linkin seninde görüşlerini beğeniyorum 🤌

(24,253 puan) tarafından
+1

Teşekkürler Dostum senin de fikirlerin bana yakın geliyordu. Ondan aklimda kalmissin. 😊

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Eyvah çıkamıyorum burdan. Ev işleri var bir sürü, ben takıldım kaldım. 😄😄😄😄

(3,712 puan) tarafından

Zamanla vücut alışır, neler gördük biz neler 😂

+1 oy
(875 puan) tarafından

Ben en son sosyal medya kullanmayacak asla diyordum sahitsiniz zorla kullandırıldi bana ben evimde sessizce oturuyordum 😂

(3,712 puan) tarafından

Teknoloji bizi ele geçiriyor, Allah sonumuzu hayır eylesin 😂

(875 puan) tarafından

Amin amin 

+1 oy
(12,725 puan) tarafından

Bebek bakımı bölümü yine aynı orda hikaye yok, burası sohbet kısmı olduğu için geliştirmişler bayağı :) 

Ama sosyal medya kullanmıyorum diyemeyeceğim artık kimseye 😂😂

(3,712 puan) tarafından

Bende 🤭 ilk açtığım post bebek bölümünde annelik çok zor diye yakınıyordum. :)) sonra postum kapatıldı sohbet amaçlı diye 😅

0 oy
(4,128 puan) tarafından

Brn burayı ne guzel bırakmıştım şimdi kim benı buradan ayırcak asırı eglencelı olmus işte gercek eglenceeee🤣🤣 biri birsey desınde kusup gıdeyım barı 🤣

(3,712 puan) tarafından

Benim takipçim daha çok kavgaları başlar yakında canım 😅 küsme daha kaos çıkacak

0 oy
(6,109 puan) tarafından

Ben beğendim özellikleri güzel.olmus

(3,712 puan) tarafından

Şimdilik bencede güzel oldu, sonra ne olur bilemiycem, hateketlendi ama burası diymi

(6,109 puan) tarafından

Bayagi kullanıcı vardi görmediklerini simdi görüyorum en azindan store bakıp geciyorlar 😃

(3,712 puan) tarafından

Aynen 😄

0 oy
(616 puan) tarafından

Aha da şimdi yandık 7 24 bakarız artık:))) İnşallah erkekler kesfetmez burayı kızlar valla bı tarafını çeker atarlar amaninnnnn

(1,032 puan) tarafından
+1

Bir hikaye 5 uyarı aldığında otomatik gizleniyor. Ayrıca yarın story paylaşmak için belli kısıtlamalar gelecek. Örneğin 100 puanı olmayan ve en az 1 haftalık üye olmak gibi. Bu tarz küçük işlemlerle önlemeye çalışacağız. Diğer türlü %100 koruma mümkün görünmüyor.

(616 puan) tarafından

Anladım teşekkürler 

0 oy
(545 puan) tarafından

Valla oyle hic bisey de anlamadim hadi storyi cozdum de takip makip hesap gizliligi falan diyolar ne is anlamadim cozen biri aciklayabilir mi 

(545 puan) tarafından

Engel cok guzel ve isabetli olmus tebrik ediyorum bu karar icin ama takiplesme beni tarmin etmedi ben birin takip etsem o beni takip etse de sadece burbirimizin durumlarini gorsek okeyim ama ben takip etmediklerimi de goruyorum ve takip etmek cok kolay izin yok direk takip ediyosun eee storyi de gorebiliyosun duzeltilmesi gerek sanirim 

(3,712 puan) tarafından

Zaten daha deneme aşamasında, zamanla bazı önlemler alınır ama yöneticininde dediği gibi %100 koruma mümkün değil, biz dikkat edicez yine.

(545 puan) tarafından

Hayatim zaten dikkat ediyoduk bi ksc kisi haric kimse kendini cocugun paylasmiyodu misalen ben de cok nadir paylasiyodum ama bi anlami kalmadi gelen yeniliklerin guvenlik onlemlerinin artirilmasi lazim ki guzel olsun sadece hesap gizliligi gelmeli nedir herkes her postta yorum yapabilmeli ortak alan olarak engelliler heric herkes herkesi gorup sohbet edebilmeli kişiler yine samimi bulduklarini eklemeli ve storylerde paylastiklarini o zaman gorebilmeli bu durumda misalen ben senin istegini ksbul ettim sen benim storylerden gorsellerime ulastin ya o zaman sen benim gorselimle ilgili bi sorun cikarsan ben meshul olcam anladin mi demek istedigimi 

(3,712 puan) tarafından

Evet birçok sorun doğurabilir, yaparlar daha diye düşünüyorum 

(545 puan) tarafından

İnsaAllah guvenlik onlemleri illaki getirilir 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 824 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde HiraDeniz (2,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 674 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,506 göst.
15 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,677 soru

24,417,982 cevap

351,385 kullanıcı

...