Ay kızlar alın aldırın. Daha dün aldım toz ile yumusaticiyı. Böyle bir koku yok ya. Resmen Bebek pudrası gibi kokuyor. Çamaşırı serdim. Sererken bayılacaktım.☺️ Ki topladım katlarken bile aynı koku.
Size de önereyim dedim. Alın. Bana çok dua edeceksiniz :* 🎀❤️❤️
Hemde boykot değil ☺️☺️
Ahahha şuan bende ikisini kullanıyorum 😂😂
Çok güzel kokuyor değil mi? ☺️
Evett yumuşatıcıyı tahmini 7-8 yıldır kullanıyorum. Toz olanı da ilk kez aldım ama güzel ☺
Ben kokulu ürünlere karşıyım ya. Aldığım bazı temizlik ürünleri kokulu oluyor tiksiniyorum. Hem sağlığa zararlı hem de tiksiniyorum
Kokusuz ne kullanıyorsun?
Kokusuz yok muhtemelen ama aslında kastettiğim parfümsü kokulardi bunu belirtmemişim
Ben de öyle. Kokuluysa özellikle almıyorum parfümsüz seçiyorum. Cildime de parfüm sıkmam asla. Yumuşatıcı da kullanmam. Buram buram deterjan ya da yumuşatıcı kokanları görünce fenalık geliyor 😄
Ben de parfüm kullanmam hiç. Mesela şu bebekler için kullanılan sabun tozu kokulu
Doğal diye bi çamaşır deterjanı aldım sıvı o da kokulu bi de en son glint ın kokusundan çok tiksinmiştim. Benim bi de el kremlerine karşı da tiksintim var. Önce beğeniyorum kullanıyorum sonra tiksiniyorum kokusundan en son mecbur kalırsam kullanıyorum
Fotoğraf aldım bende alayım teşekkürler
Rica ederim kuzum. :*
Bende aldım fotoğrafını canım alırız teşekkür ederim 🥰🥰
Deterjani kullanıyorum bingonunda kırmızısıni kullanıyorum
Evet onu da aldım daha daha kullanmadım. Ama bu beyazın kokusu mükemmel.
Bu çok güzel kırmızı
Bende yumuşatıcı bunu kullanıyorum ama detatjanda ariel renklilerle omumatik beyanlarda tercihimdirv
Bunun yer sili ve toz alıda mükemmel
Bu kırmızı benim favorim ama yazın kullanırım genelde kısım yumos mavi seviyorum kırmızı biraz yünlü kıyafetlerde ağır geliyor kokusu ya
10 kgsi ne kadar leke güzel cıkarıyomu Alo kullanıyordum ama leke çıkartmıyo memnun değilim
Evet canım güzel de yikiyor. Eşim bugün şok marketten almış. 300 küsurdü. Tam fiyatini bilmiyorum ama. Dene bir :*
Yalnız şok markette boykot
Ve Alo da boykot canlar
Bende deterjan olarak bunu kullanıyorum yumuşatıcı kırmızısını beyazı annem kullanıyor hafif diye ☺️
Bunlar güzel yumuşatıcıyı uzunca süre kullandım az sayıda ferah koku var biri de budur benim için
Ben de bundan kullanıyorum kız ben niye bayilmadim kokuya 😂
Yeni aldigima mi ne çok mis koktu bana bugün ya.
Tozu iki uc senedir kullaniyorum yumusaticiyi da kaydedeyim
7 yıllık evliyim ve ilk günden beri bingo mutlu yuvam favorim
Bende kullandım ama ben hiç koku almadım acaba sorun bende mi
Toz deterjandan bende aldım bu yumuşatıcıyı da alıyım diğeri bitsin 🤩
Ben eskiden alo alırdım kokusu mükemmel diçokta temiz yıkıyordu bingoyu 2 senedir kullanıyorum ben bu yumuşatıcıyi fazla sevmedim lavanta bahçesi var o harika beyaz mor kutu konsantre bide kırmızı 1 litrelik lovely oda guzelama bana ağır geliyor
Bende toz olanı kullanıyorum diğerini bilmiyorum onuda deneyim
Bende tam bunları kullanıyorum başkada kullanmayı düşünmüyorum:))
Bu çokl kalıcı. Ben hoşlanmıyorum. Çamaşır tozu kokmak hoşuma gitmiyor 🫠ben peros kullanıyorum makinadan çıkınca güzel kokuyor yeterli benim için.
İkiside yıllardır kullandığım detarjan Her yumuşatıcıyı kullanmam başıma vurur miğdemi bulandırır en son bunda kaldım miğde bulandırmayan kokusu var
Bu deterjanın yüzey temizleyici olanı var mutlu yuvam bir süre sonra koku bayıyor ama
Yumuşatıcı olarak bende bunu aldım beyazlara toz olanını renkli olanlara sıvı aldım bende çok beğeniyorum boykot olduğundan beri diğer markalar en çok bunu alıyorum bazende peros kullanıyorum
8 yıldır evliyim 1 kere bile toz deterjan kullanmadım. Hep sivi deterjan kullandim. Sivi deterjan daha pratik değil mi? Yani toz deterjan da çamaşırda kalıntı kalmıyor mu? Sivi deterjan göre artisi ne çok merak ediyorum? Söyler misin cnm
Biz hep toz deterjan kullanıyoruz canım memnunuz bazı lekeler niye çıkmıyor bilmiyorum bazı :)
1,487,121 soru
24,311,285 cevap
344,750 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın