Benim anne saati bu zamana kaldı maalesef 🥲😅. Oturdum dizimi açtım izleyememiştim saatinde Buda final yapacakmış kitabını da okumuştum kitabı bitince de üzülmüştüm final olmasına da üzülüyorum biraz 😂. İşsizlik amaaaan işte … siz neden uyumadınız ?
Zaten hiç bir tarih dizisinin gerçekle alakası yok 😂. Olsa izlenmez 😂 bizim millet hayal dünyasını seviyor gerçekleri değil maalesef ..
Olsa kesinlikle izlenmez 😅
Yüzde bir milyon 😂
Senin kullanıcı adını hep pipisu olarak okuyorum jssjsjsj 🥲
Bunu söyleyen kaçıncı kişisin bilmiyorsun 😭 ama kedimin adı pisu
Benim de aklıma pisuvar geliyor😁
Kedi kızın çok tatlıııııı ❤️❤️❤️
Pp deki kediyi söylüyorsan benim kedim değil o 😂 https://www.instagram.com/p/C6YGrkmqf6V/?igsh=dGo0NG9uc2VrZ3M3
Yok hayır bir yerde yorumda paylaşmışsın orada gördüm 🤗
Teşekkür ederimmm😍
Rica ederim 🫶🏻
Afiyet olsun yiyip yatma hemen rahatsız olursun bizde dizi seyrediyoruz uykum geldi yatıcam şimdi tâbi oğlum uyanmazsa
Yok diziye yeni başladım daha yatmam 😂 hadi inşallah abla ❤️
Uyuyamadım çünkü buraya sorduğum soruya gelecek cevapları merak ediyorum. Ama hiç yazan da yok
Ben kaynanamla hiç görüşmüyorum canı cehenneme yani o yüzden 😂
Ahahaha kolay gelsin 😂
Açım 🤣🤣
Kalk sende bir noodle patlat 😂
Düşünmekten uyuypamiyorum eşimin kafasında bişi çıkmış delirecem herhal
İnşallah kötü bir şey değildir 🤲🏻
Mantarlı yumurta yapıyorum idil kocam acıkmış 🤣
Benim koca mantar sevmiyor eve almıyoruz bak sen yazınca canım çekti ya 😂😂😂
yatacam da direniyorum niyeyse😅 kız yeme kız bu saatte. ben de çok severim gece yemeklerini ama yeme bak sonra gitmiyor kilolar
Amaaan valla benim kilo kalmıyor sağolsun hayatımda ulaş olduktan sonra sırtım yere gelmez 😂😂😂
Gün içinde kendine vakit ayıramadıysan ondan uyumuyor olabilirsin şayet benimde öyle oluyor 😂
nerde o gençlik ahh ahhh, kebaplar söylerdik eve bu saatte 😂😂 ay ben bu aralar çok yaşlı takılıyorum 🤦🏼♀️
gün içinde çocukla ilgilen yemek yap evş temizle 🤦🏼♀️ sonra bu saatte de uykuya diren 😂
Ben ulaş ın gün içindeki durumlarına göre yaş belirliyorum kendime beden değil ruh yaşı 😂
Diş çıkaran bebem var , uyumuyor bende yarenlik ediyorum ona 🙂 bende izlemedim bu bölümü
O zamanlar çok kötü gerçekten şükür ben atlattım geçecek seninde Allah ın izniyle ayy valla bebek zor büyüğüde zor çocuk zor 😂 canları sağolsun ❤️
Çok sağol kardeş 😅 öyle, onlarsızda dünya çekilmez, oluncada rahat yok, böyle bir denklem işte 😂
Ana olmak delilik işte 😂
Afiyet olsun canım
Bende çocukları uyuttum üst üste sigara yakıyorum
İmtihanım büyük , dokunsalar ağlayacak pozisyondayım ah canım o kadar sıkkın ki psikolojik bunalıma girdim artık 😣 Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Başka da söyleyecek bir şey yok 🥺
Yaa DP çok üzüldüm rabbim selamet versin imtihanını kolaylaştırsın Allahümme Amin
Aminn canım aminnn inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
Siz iyi şöyle bir avukat tutun asal.akmış o avukat Allah izniyle çıksın çok geçmiş olsun canım ne demek her zaman yazabilirsin özeldende
Son ana kadar hiç kimsenin haberi yoktu, kesinleşmiş hapis cezası çıkınca kardeşim söyledi, kapıya polisler gelene kadar babamın bile haberi yoktu . Yoksa müdahale ederdik . Kendi başına halletmeye çalışmış .
Yeni avukatı tuttuk sağlam bir tane . Oda diyor ki 1 ay kapalı da yatar , açığa geçer orada da 7 ay yatar 89 gün izne çıkar diyor. Evrakları hazırlıyor . Diğer dosyaları da teslim ettik hepsiyle ilgilenecek inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim ❤️
Bende sınava hazırlanıyorum bulduğum boşlukta ders çalışıyorum. O yüzden uyumadım. 🤷🏻♀️ Rabbim atanmayı nasip etsin bu seneden sonra bende ders çalışmak için değil de dizi izlemek için uykusuz kalayım 🤲😁
Eşimde sürekli hala hala sınava çalışıyor zor valla ben onun kitaplarına bakıyorum bir iki kafam almıyor yani Rabbim yardımcınız olsun
Ayy inşallah atanırsın 1000 de 1 ihtimal bu ülkede dayısı amcası olmadan atanmak 1 ihtimal senin olsun kız 😂🤲🏻
Aminnn kız çıkmadık candan ümit kesilmezmis. 😄 2024 te mezun olduğumdan beri sürekli sınava giriyom ilk okuduğum bölüm yetmedi üzerine bir bölüm daha okudum formasyon aldım derken yaş geldi 35 e artık bu son ders çalışmam olsun diyorum. İki çocukla biraz zor ama şansımı deniyorum.
Can sağlığı olunca her zaman ümit var 💪🏻😂
ilk sezonunu izlemiştim ,ikinciye hiç bakmadim:))
amaan kızıma bugün ne olduysa uyumuyor kucağımda pişpişliyorum 2 yaş sendromu mu ne yaşıyor bu aralar🥹 bitmek bilmeyen sendromlarr yaa
Valla bitmiyor bacım bak 3 yaş olacak hala devam yani bitmeyecek galiba artık olağan yaşıyorum bende inan ki
Yarın oğlanın okulda turşu etkinliği var oturdum sarımsak soyuyorum kusmama ramak kaldı nefret ederim sarimsaktan
ENAAA BU NEYMİŞ BİRİ KURUYEMİŞ YAPAR BİRİ SARIMSAK 😂😂😂
Ay kuruyemişe can kurban benim bunun kokusuna bile tahammülum yok muhtemelen biter bitmez duşa atcam kendimi
Ben de fazlasını hiç sevmem valla yıkanmazsan kokmasan bile kokar sana 😂
Nice yaşları olsun inşallah 🤗
Amin gülüm ulaş paşamin bu yaşlarını görmek sanada nasip olsun❤️
Amin amin inşallah sağlıkla ❤️🤲🏻
Yemin ediyorum ağlayacağım şimdi bu saat oldu kızımı uyutamıyorum. Kendimi sıkıyorum kızmamak için. Yoruldum , tahammülüm bitmek üzere hâlâ bana laf yetiştirme derdinde.
Kendimize yırtsak olmayınca olmuyor maalesef ben uyumayınca salıyorum
Kızım 3 yaşında hiç sallamadım bu yaşına kadar
Bende salladım mesele salla sallama ruh halleri neyse o maalesef
Uykum çok geldi anca spor duş namaz derken bu saat oldu ya
Eline sağlık 🤗
Valla bende dizim bitsin anca yatarım sabaha temizlik var teyzem geliyor biliyorsun 😂
Ay ben bugün temizlil yaptım yarın nasibse full time ana oğul oyun günü. Geldi sanıyorsum sanki teyzen anaa gelmedi daha demek
Bizde teyzem gelince rahata ereriz artık daha gelmedi :) perşembe burda inşallah
Ahh benimde bebeğim yatsada bende yatsam 🥴🥱🥱😵💫
Valla bende çok zor zamanlar yaşadım uykuda varya 😂 hepsi geçiyor şükür
1,490,167 soru
24,354,236 cevap
346,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın