+1 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından

Benim anne saati bu zamana kaldı maalesef 🥲😅. Oturdum dizimi açtım izleyememiştim saatinde Buda final yapacakmış kitabını da okumuştum kitabı bitince de üzülmüştüm final olmasına da üzülüyorum biraz 😂. İşsizlik amaaaan işte … siz neden uyumadınız ? 

image

17 Cevaplar

0 oy
(764 puan) tarafından

image

Ay bende eşim yüzünden payitaht Abdülhamit izliyorum … yavaş yavaş sarıyor ama bir tarihçi olarak gerçekle hiç alakası yok 😂
(126 puan) tarafından

Kedi kızın  çok tatlıııııı ❤️❤️❤️ 

(764 puan) tarafından

Pp deki kediyi söylüyorsan benim kedim değil o 😂 https://www.instagram.com/p/C6YGrkmqf6V/?igsh=dGo0NG9uc2VrZ3M3

(126 puan) tarafından
+1

Yok hayır bir yerde yorumda paylaşmışsın orada gördüm 🤗

(764 puan) tarafından

Teşekkür ederimmm😍

(126 puan) tarafından

Rica ederim 🫶🏻

-Reklam-
0 oy
(7,712 puan) tarafından

Afiyet olsun yiyip yatma hemen rahatsız olursun bizde dizi seyrediyoruz uykum geldi yatıcam şimdi tâbi oğlum uyanmazsa

(126 puan) tarafından

Yok diziye yeni başladım daha yatmam 😂 hadi inşallah abla ❤️

0 oy
(406 puan) tarafından

Uyuyamadım çünkü buraya sorduğum soruya gelecek cevapları merak ediyorum. Ama hiç yazan da yok 

(126 puan) tarafından

Ben kaynanamla hiç görüşmüyorum canı cehenneme yani o yüzden 😂

0 oy
(13,718 puan) tarafından

image

Analık online 🤓 bu hafta haftanın çocuğu biziz okulda yarında kuruyemiş ve meyve günü ya Allah 😅
(126 puan) tarafından

Ahahaha kolay gelsin 😂

0 oy
(6 puan) tarafından

Açım 🤣🤣

(126 puan) tarafından

Kalk sende bir noodle patlat 😂

0 oy
(129 puan) tarafından

Düşünmekten uyuypamiyorum eşimin kafasında bişi çıkmış delirecem herhal

(126 puan) tarafından

İnşallah kötü bir şey değildir 🤲🏻

0 oy
(10,807 puan) tarafından

Mantarlı yumurta yapıyorum idil kocam acıkmış 🤣

(126 puan) tarafından

Benim koca mantar sevmiyor eve almıyoruz bak sen yazınca canım çekti ya 😂😂😂 

0 oy
(8,410 puan) tarafından

yatacam da direniyorum niyeyse😅 kız yeme kız bu saatte. ben de çok severim gece yemeklerini ama yeme bak sonra gitmiyor kilolar 

(126 puan) tarafından

Amaaan valla benim kilo kalmıyor sağolsun hayatımda ulaş olduktan sonra sırtım yere gelmez 😂😂😂

Gün içinde kendine vakit ayıramadıysan ondan uyumuyor olabilirsin şayet benimde öyle oluyor 😂

(8,410 puan) tarafından

nerde o gençlik ahh ahhh, kebaplar söylerdik eve bu saatte 😂😂 ay ben bu aralar çok yaşlı takılıyorum 🤦🏼‍♀️

gün içinde çocukla ilgilen yemek yap evş temizle 🤦🏼‍♀️ sonra bu saatte de uykuya diren 😂

(126 puan) tarafından

Ben ulaş ın gün içindeki durumlarına göre yaş belirliyorum kendime beden değil ruh yaşı 😂

0 oy
(3,590 puan) tarafından

Diş çıkaran bebem var , uyumuyor bende yarenlik ediyorum ona 🙂 bende izlemedim bu bölümü

(126 puan) tarafından

O zamanlar çok kötü gerçekten şükür ben atlattım geçecek seninde Allah ın izniyle ayy valla bebek zor büyüğüde zor çocuk zor 😂 canları sağolsun ❤️

(3,590 puan) tarafından

Çok sağol kardeş 😅 öyle, onlarsızda dünya çekilmez, oluncada rahat yok, böyle bir denklem işte 😂

(126 puan) tarafından
+1

Ana olmak delilik işte 😂

0 oy
(1,281 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Bende çocukları uyuttum üst üste sigara yakıyorum   

İmtihanım büyük , dokunsalar ağlayacak pozisyondayım ah canım o kadar sıkkın ki psikolojik bunalıma girdim artık 😣 Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr

Başka da söyleyecek bir şey yok 🥺

(126 puan) tarafından

Ne oldu yavrum konuşmak istersen dinlerim seni Allah gönlünü feraha çıkarsın 🤲🏻

(1,281 puan) tarafından

Erkek kardeşim cezaevine girdi, salı günü görmeye gidecektim bu sefer eşim bırakmıyor, onun için kavga ettik of kuzum herşey üst üste geldi kafam Allak bullak 

Amin amin inşallah tek dayanağım dua 😢

(126 puan) tarafından

Hayırdır niye girdi Allah kurtarsın Allah hep iyileri imtihan eder sende o güzel kalbinle feraha çık canım benim 

(1,281 puan) tarafından

Eski çalıştığı iş yerinde senet imzalatmışlar, onlarda ödeme yapmamış . Daha sonra karşı taraf mahkemeye vermiş benim s*lak kardeşim de hakime ben ödemem demiş. Şuan 50 bin TL için 3 sene 4 ay kesinleşmiş hapis cezası var ve bu paraya cevirilmiyor. Kardeşim böyle olacağını bilseydim öderdim diyor. Elimizde kamera kayıtları , saat mekan herşeyin kanıtı var ama istinaf direk ret vermiş . İmzalamasaydın diyor hâkim. Ülkemizde ki Adalet sistemi. Katiller dışarı da sucsuzlar içeride . Ve 11 tane bununla alakalı dosyası var savcılıkta inceleme de. 1 milyon'a yakın 11 senet. Bunu yapanda çocukluk arkadaşı. Kardeşim dediği kişi . Babam defalarca kez uyardı güvenme onlara diye defalarca 

(1,281 puan) tarafından

Şuan sicili "Dolandırıcı" olarak bozuldu. Parmağı olan herkesin Allah belasını versin inşallah 

(126 puan) tarafından

Çok kötü olmuş gerçekten çok üzüldüm iyi bir avukat tutsanız acaba sözü geçen olmaz mı ki 

(1,281 puan) tarafından

Avukatı da mal çıktı , ödeseydin girmezdin diyor . Sen söyle ödemezsen hapis cezası alacaksın de. 

Avukatı değiştirdik kuzum şimdi yarın gidecek detaylardan haber verecek bize işte . Allah razı olsun derdime ortak olduğun için canım benim ❤️ birilerine anlatmak rahatlatıyor. Hiç kimsenin haberi yok içeri girdiğinden. Babamın bile 

(267 puan) tarafından

Yaa DP çok üzüldüm rabbim selamet versin imtihanını kolaylaştırsın Allahümme Amin

(1,281 puan) tarafından

Aminn canım aminnn inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️ 

(126 puan) tarafından

Siz iyi şöyle bir avukat tutun asal.akmış  o avukat Allah izniyle çıksın çok geçmiş olsun canım ne demek her zaman yazabilirsin özeldende 

(1,281 puan) tarafından

Son ana kadar hiç kimsenin haberi yoktu, kesinleşmiş hapis cezası çıkınca kardeşim söyledi, kapıya polisler gelene kadar babamın bile haberi yoktu . Yoksa müdahale ederdik . Kendi başına halletmeye çalışmış . 

Yeni avukatı tuttuk sağlam bir tane . Oda diyor ki 1 ay kapalı da yatar , açığa geçer orada da 7 ay yatar 89 gün izne çıkar diyor. Evrakları hazırlıyor . Diğer dosyaları da teslim ettik hepsiyle ilgilenecek inşallah 

Çok teşekkür ederim canım

(126 puan) tarafından

Rica ederim ❤️

0 oy
(3,540 puan) tarafından

Bende sınava hazırlanıyorum bulduğum boşlukta ders çalışıyorum. O yüzden uyumadım. 🤷🏻‍♀️ Rabbim atanmayı nasip etsin bu seneden sonra bende ders çalışmak için değil de dizi izlemek için uykusuz kalayım 🤲😁

(126 puan) tarafından

Eşimde sürekli hala hala sınava çalışıyor zor valla ben onun kitaplarına bakıyorum bir iki kafam almıyor yani Rabbim yardımcınız olsun 

Ayy inşallah atanırsın 1000 de 1 ihtimal bu ülkede dayısı amcası olmadan atanmak 1 ihtimal senin olsun kız 😂🤲🏻

(3,540 puan) tarafından

Aminnn kız çıkmadık candan ümit kesilmezmis. 😄 2024 te mezun olduğumdan beri sürekli sınava giriyom ilk okuduğum bölüm yetmedi üzerine bir bölüm daha okudum formasyon aldım derken yaş geldi 35 e artık bu son ders çalışmam olsun diyorum. İki çocukla biraz zor ama şansımı deniyorum. 

(126 puan) tarafından

Can sağlığı olunca her zaman ümit var 💪🏻😂

0 oy
(2,838 puan) tarafından

ilk sezonunu izlemiştim ,ikinciye hiç bakmadim:)) 

amaan kızıma bugün ne olduysa uyumuyor kucağımda pişpişliyorum 2 yaş sendromu mu ne yaşıyor bu aralar🥹 bitmek bilmeyen sendromlarr yaa

(126 puan) tarafından

Valla bitmiyor bacım bak 3 yaş olacak hala devam yani bitmeyecek galiba artık olağan yaşıyorum bende inan ki 

0 oy
(4,042 puan) tarafından

Yarın oğlanın okulda turşu etkinliği var oturdum sarımsak soyuyorum kusmama ramak kaldı nefret ederim sarimsaktan

(126 puan) tarafından

ENAAA BU NEYMİŞ BİRİ KURUYEMİŞ YAPAR BİRİ SARIMSAK 😂😂😂 

(4,042 puan) tarafından

Ay kuruyemişe can kurban benim bunun kokusuna bile tahammülum yok muhtemelen biter bitmez duşa atcam kendimi 

(126 puan) tarafından

Ben de fazlasını hiç sevmem valla yıkanmazsan kokmasan bile kokar sana 😂

0 oy
(1,325 puan) tarafından

image

kkuzularıma süpriz yaptı kuzeni güldük eğlendik doğum günü kutladık ne ara büyüdüler diye duygularım karışık 
(126 puan) tarafından

Nice yaşları olsun inşallah 🤗

(1,325 puan) tarafından

Amin gülüm ulaş paşamin bu yaşlarını görmek sanada nasip olsun❤️

(126 puan) tarafından

Amin amin inşallah sağlıkla ❤️🤲🏻

0 oy
(5,685 puan) tarafından

Yemin ediyorum ağlayacağım şimdi bu saat oldu kızımı uyutamıyorum. Kendimi sıkıyorum kızmamak için. Yoruldum , tahammülüm bitmek üzere hâlâ bana laf yetiştirme derdinde.

(126 puan) tarafından

Kendimize yırtsak olmayınca olmuyor maalesef ben uyumayınca salıyorum 

(5,685 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında hiç sallamadım bu yaşına kadar

(126 puan) tarafından

Bende salladım mesele salla sallama ruh halleri neyse o maalesef 

0 oy
(267 puan) tarafından

image

benim anlık böyle sabah eşim 5de gidiyor işe ona kahvaltı hazırlıyorum yiyip gidiyor sarılarını da pişircem kargalara.

Uykum çok geldi anca spor duş namaz derken bu saat oldu ya

(126 puan) tarafından

Eline sağlık 🤗

Valla bende dizim bitsin anca yatarım sabaha temizlik var teyzem geliyor biliyorsun 😂

(267 puan) tarafından

Ay ben bugün temizlil yaptım yarın nasibse full time ana oğul oyun günü. Geldi sanıyorsum sanki teyzen anaa gelmedi daha demek

(126 puan) tarafından
+1

Bizde teyzem gelince rahata ereriz artık daha gelmedi :) perşembe burda inşallah 

0 oy
(497 puan) tarafından

Ahh benimde bebeğim yatsada bende yatsam 🥴🥱🥱😵‍💫

(126 puan) tarafından

Valla bende çok zor zamanlar yaşadım uykuda varya 😂 hepsi geçiyor şükür 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 495 göst.
+1 oy
11 cevap 383 göst.
+2 oy
16 cevap 572 göst.