Dün öğretmen beni yanına çağırdı neyse gittim dediki oglunu bilsem sınavlarına girmesini uygun gördüm yeterince Zeki bir çocuk dedi sende kabul edersen gitsin geçse de geçmese de zaten onu çok açık ve zeki bir çocuk dedi
Bende şahsen öğretmenden bunu duyduğum için onurlandim
37 kişi sınıf ve benim oğlumu seçmiş arkadaslar siz olsanız onurlanmaz mısınız
Neyse yılladir arkadaşım olan kişiyi aradım bir hevesle bana dedi ayyyy ne abarttım bizim sülale hepsi girdi bir *** yok dedi ben şok oldum mesele sınavın ne olduğu geçip gecemeyecegi değil ki mesele öğretmenin oğlumun beni onurlandırmasi sevincimi paylasmasi aferin oğluma demedi şok oldum ya
Kimseye deme bence benm eşimin teyzesinin oğlu var çocuk o kadr zeki masallahi var bursluluk sınavları full yapıyor şuan orta okul öğrenci olmasına göre zekası çok iyi ama gel gör ki eşimin ailesi herkes o çocuğu dilinden çıkarmıyor kaynanam sözde teyzesidir ama kendi annesiyle hep çocuğu millete sözde övüyor ama çocuk nazara geldi şuan dersler berbat şekilde kimse takmıyor serseri çocuklarla takılıyor sınıfta kalma durumuna geldi o kadr göze geldi ki
Böyle şeyleri yeri gelir aile denilmez
Maşallah çocuğun öğretmeni kesfetmiş sende sınavlara falan köy net bilgi al kimseyede öyle deme göze geliyor hastalık bile cikariyorlar bu sefer
1,487,596 soru
24,318,383 cevap
345,185 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın