Bu bir itiraftır.5 senelik evliyim şimdiye kadar hiç hamur açmadım hiç baklava tarzı zahmetli işlere girmedim su böreği tepsi böreği gibi el açması işlere girişmedim (hazır yufkadan yaptım yaptıysam) varmı aranızda benim gibi olan sayımızı bilelim
AA olur mu hamur açmayan gelin mi olurum ama koca tarafına gelince marifetim baba evinde kalıyor haketmiyorlar aşko 🤣 🤣
Bilip açmayanlardansın sende
Maşaallah 🌸
Yapıpta maşallah denilen kadın görmedim. Bazı şeyler heves işi sanırım, o da bende yok 😂. Hazır yufkadan yaparım, beğenmeyen kendisi yapar.
Yani şu böreği baklava bende hiç yapmadım ama pizza Lahmacun pide kendim evde yapıyorum bir iki kere de mantı yapmıştım 6.5 yıllık evliyim
Pizza tavada vs yaptım bnde lahmacun da lavaşını hiç yapmadım
Şu zaman da hamur açan kaldı mı popüler kültür kölesi olduk açan ya eltisine ya gorumcesine şov yapiyordur
Yapanda avrat yaptıranda demişler boşverin böyle şeylere takılmayın ben yapıyorum noluyor sanki yine aynı yine aynı
Evet aslında öyle erkekler için değilde bilmek de güzel
Çocuk yokken herşey yaptım noldu hiçbişe şimdi yapmıyorum yine hiçbişe olmuyor
4 yıldır evliyim hazır yufka 3 5 kere almisimdir. Genelde çarşaf böreği tarzı yaparım yaparsam o da bekleyince incecik açılıyor. Pizza pide börek kendim evde yaparım hep. Bayramdan bayrama da 40 kat baklava yaparım bir tepsi gelinlik damarim tutarsa da bı tepsi kaynanama😃
Hayırlı gelin 😁😁😁
1,491,116 soru
24,367,570 cevap
347,685 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın