0 oy
619 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (3,335 puan) tarafından

Bu bir itiraftır.5 senelik evliyim şimdiye kadar hiç hamur açmadım hiç baklava tarzı zahmetli işlere girmedim su böreği tepsi böreği gibi el açması işlere girişmedim (hazır yufkadan yaptım yaptıysam) varmı aranızda benim gibi olan sayımızı bilelim

📊 Çoklu Seçim Sona Erdi
Evet bende varım elimden gelmiyor
39.1% (9 oy)
Aaa olurmu öyle şey hamur açmayan gelin mi olur????
17.4% (4 oy)
Açmayı bilirim ama uğraşmayı sevmem
39.1% (9 oy)
Marifetim babamın evinde kaldı ????
4.3% (1 oy)

27 Cevaplar

+1 oy
önce (34,271 puan) tarafından

AA olur mu hamur açmayan gelin mi olurum ama koca tarafına gelince marifetim baba evinde kalıyor haketmiyorlar aşko 🤣 🤣 

önce (3,335 puan) tarafından

Bilip açmayanlardansın sende

-Reklam-
+1 oy
önce (19,125 puan) tarafından

image

hamurum mayalanmasını bekliyorum bunları yufka ekmek yapacam. Ayriyeten koca leğen hamur da yoğurdum onları da fırına çıkarıp ekmek yapacam. Hamur tarzı şeylerle uğramayı severim.

Maşaallah 🌸

+1 oy
önce (3,868 puan) tarafından

Yapıpta maşallah denilen kadın görmedim. Bazı şeyler heves işi sanırım, o da bende yok 😂. Hazır yufkadan yaparım, beğenmeyen kendisi yapar. 

+1 oy
önce (5,307 puan) tarafından

Yani şu böreği baklava bende hiç yapmadım ama pizza Lahmacun pide kendim evde yapıyorum bir iki kere de mantı yapmıştım 6.5 yıllık evliyim

Pizza tavada vs yaptım bnde lahmacun da lavaşını hiç yapmadım 

+1 oy
önce (441 puan) tarafından

Şu zaman da hamur açan kaldı mı popüler kültür kölesi olduk açan ya eltisine ya gorumcesine şov yapiyordur

0 oy
önce (534 puan) tarafından

Yapanda avrat yaptıranda demişler boşverin böyle şeylere takılmayın ben yapıyorum noluyor sanki yine aynı yine aynı 

Evet aslında öyle erkekler için değilde bilmek de güzel

önce (534 puan) tarafından

Çocuk yokken herşey yaptım noldu hiçbişe şimdi yapmıyorum yine hiçbişe olmuyor 

0 oy
önce (366 puan) tarafından

4 yıldır evliyim hazır yufka 3 5 kere almisimdir. Genelde çarşaf böreği tarzı yaparım yaparsam o da bekleyince incecik açılıyor. Pizza pide börek kendim evde yaparım hep. Bayramdan bayrama da 40 kat baklava yaparım bir tepsi  gelinlik damarim tutarsa da bı tepsi kaynanama😃

Hayırlı gelin 😁😁😁 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,869 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kkcesma (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
0 oy
17 cevap 578 göst.
9 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ᗩᒪᗩᖇᗩYᗩGᗰᑌᖇᑌᑎ ᗩᑎᑎEᔕI (769 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,116 soru

24,367,570 cevap

347,685 kullanıcı

...