Allahim şu uludagaya gidenlere bugun resmen özendim ya😁
Hangi store izlesem kimi teleferikle kimi sucuk ekmek yemede
Allahim.bir an önce gitmeye nasip et bizede😊
Aşko Sen zaten Bursa'da değil misin ya atla git seni tutan ne 😂
Ne olcak çocuk 😂😂 birde teleferikle biraz tirsiyorum yalan değil araba ile cikinca 45 dakika 1 saat ama gel görki herkes akın akın çıkıyor pazar günüde yakın zamanda plan yapacağım ama 😊 kardeşimle falan cikmis çok eğlenceli gözüktü
Kaynananda durmaz mı Atlas kuşum 🥰
Kadına habire kitlendim bu hafta zaten cumartesi tüm.gun baktı sayılır pazarda baktirmiyorum genelde evdeyiz diye 😊
amin bu sene bende kis tatili istiyorum ya bi uludag yada kartepe olabilir. erciyes istemiyorum esim kayserili ya oraya gdersek akraba o bu muhattap olacaz tatilden ziyade eziyete dinusur sogukta 😂
Gunu birlik çıksak oda yetecek bana bir zamanlar tatil yapmistim 3 gece kalmıştık bence dağ zengin yeri 😂
he sen bursadaydin dimi😂 bizde kartepeye yakiniz da 1 saatlik araba mesafesi ama gunubirlik karda islanirlar degismek sorun usurler falan. cocuklari hasta ederim diye korkuyorum. o yizden kalmali olsa daha iyi odaya cikar ust bas degisir kurular giyinilir falan. islak durunca usutulur ya
Evet anca arabada degisim yapabilirsiniz günü birlik.cikiyotuz bizde zirve 1 saat sürüyor yollar hep virajli teleferik 20 dakikada cikiyordur ama ondada cok sıra var teleferik ile tavsiye ederim manzara çok iyi 😊
O kadar kar var mı 😻
Ben kış tatili hiç sevmiyorum eşim çok sever o yüzden hiiiç içim çekmedi 😄
Bursa'yı çok beğeniyorum, oraya gitmeyi isterdim ama👌
Konum konum var kar ama teleferik bazı yerlerde duruyor sarı alanda fala oralarda gezme yeme içme var orda daha kar yok gördüğüm sadece soğuk vardir çünkü vız yazın bile cikinca kazak falan giydiğimiz oluyordu bende cok seviyorum uludag güzel ya
Kış ayını sevmediğim için
Kış tatilini de sevmiyorum 😂
Dağda güzel.oluyor çünkü üşüyünce hotelin içi muko 😁
ben böyle 1 kere karlıyken erciyese gittim onda da güneş gözlüğü almamışım, gözümün önünü göremedim her yer bembeyaz 😂😂
yok kar tatili benlik değil 😅 sevmiyorum zaten soğuğu
kaymaya kalksam düşer bir yerimi kırarım, hafif sakarlık da var tabi😂
Aa evet bizde kar motoru a bitmiştir gozukluksuz asla kara bakamazsın gözünüzü alır o yüzden gözlük şart 😊
En son iki sene önce hamileyken gitmiştim hamileliğin başlarında şimdide kızım bronşit diye korkudan gidemiyorum 😂😂😂
Bende eoglan küçük ama giyip sarıp çıkarsak olur aslında
Şuan yaz ayında oldugumuz için hiç cezbetmiyor Türkiyede olsaydım aynı mevsimde olacagımız için anında rezervasyon yaptırmıştım
Valla bugun benimde aktı.onun keyfi bambaska
Soslu tavuk nerde yaşıyorsun merak ettim😄
Yeni Zelanda'da
Bacım oralarda ne arıyorsun😄
Kaçtım 😂😂😂
Kaç yıldır burdayım hiç gitmedim gidesim de yok bana nedense hiç cazip gelmiyor hevesimde yok soğuğu yetiyor zaten 😆
Sen bir git birdahq gitmek isyeyeceksin..
Yazın git istersen ben yazında dağı çok seviyorum
Uludağ, favori mekanımız 👌
Eşim bu sene henüz açılışı yapmadı, her hafta sonu kaymaya gider günübirlik, arada ben de eşlik ederim.
Ama ben Bursa'yı gezmeyi tercih ederim. Ara ara bursa aşeriyorum hatta :) İstanbul'dan sonra yaşayabileceğim tek şehir 😍🤍
Evet gerçekten güzel şehir dağ desen var deniz desen var gezilecek tarihi yerler desen var bende seviyorum bursayi
Nefis lezzetleri pekii🥲👌
Sadece yemek yemek için bile gidilir oraya, ben Bursa aşerdim yine 🫠🫶
Bu hafta sonu programımız yoktu, artık var 😂
Sıcacık tahinli.pide cantuk ohh 😂
Yaşanabilir en güzel şehirlerden biridir Bursa
güzel şehrim ☺️
Biz de bugün Antalya Saklıkent e gittik. Hiç kar yoktu arkamıza baka baka geri döndük. Bir de kızım kakam geldi karnım ağrıyor evde yapıcam diye ağladı yol boyu. Gittiğimize pişman şekilde az önce geldik
Üni. Hayatım boyunca Kayseri’de her kış Erciyes’e çıkardık.sezonu biz açar biz kapardık 😅
snowboard yapmayı özledim şimdi 🫠
Binin teleferiğe çıkın hemen ☺️
Yani biraz bende panik atak var 1 defa binebildim genelde araçla tercihli ediyoruz 😊
Amann canım ben Bursa da oturuyorum kaç kez gittik öyle abartılacak bişeyi yok yani, para cepte çoksa iyide az para varsa kötü insan özeniyor devamlı 🤣🤣
Ben kendime dedim para çok olmayınca 🤣🤣 yoksa tabi herkesin parasını bilemem
Sizede çok değil bak kofteci yusuf kampanya yapmış 500 TP.yemek yada alışverişinde fiş veriyormuş inormalde bilet 400 tlymis o verince 200 tl yani karı koca 400 tl gidip gelirsiniz sucuk ekmek 250 1000 tlye daga git gel bence çok uygun
Ahh canım keşke bebek var 6 aylık yoksa arkadaşlar geçen hafta gitti 😓
Benimkide 11 aylik gideriz ya daha kış yeni geliyor 😊
Siz Bursa da mısınız
Uludağ a gitmek değil de Bursa da yaşamak isterdim ❤️ Nasip..🤲🏻
Hayirlisi güzel sehir
Hiç gitmedim,kalben bir bağım var sanki😍
Umarım birgun gelirsiniz güzel şehir bence yasayabilirsiniz
İnşAllah,tşkler ❤️
1,491,674 soru
24,374,780 cevap
348,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: