0 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kardeşlerim evine sürekli gidip gelirler. Bende çok sevinirim evimde ne olsa yaparım alırım alllah var. Ama evimin bir yerinin kirli olduğunu görseler. Hemen anneme diyorlar. Evi çok kirliydi ablalarma diyorlar. Geçen gün kardeşim evime geldi. O gün eşim evdeydi izinliydi. Bende reglliyim. İki çocuğum var biri beş diğeri iki yaşında. Sabah 11.30 gibi geldi. Fırınım kirliydi. Kardeşim anneme demiş işte gitmişim onun evine her yeri kirliydi o hiç iş yapmıyor ben onun evine gidiyorum ben onun işlerini yapıyorum. Evime geldiği zaman yeriz içeriz. Bir bardak bile yerden kaldırmaz. Geldiği zaman koltukları temizlemistim örtülerini kurutmadan çıkar. Koltukların üstünü ört dedim. O da tamam dedi yaptı. Bunu anneme demiş ben onun evine gittim evi çok kirliydi ben olmasam evi b.ok gotrcekti demis.. neysee .. annem bugün beni aradı babanla yarın size gelecez dedi.. senin evine gelince her yerini kontrol edecem evinde hiçbir yer kirli olmayacak dedi.  Şoka girdim nasıl yani ben evimi temizlemiyor muyum  dedim o da sen evini temizlemiyorsun evinin her yeri kirliymis benim kulağıma geliyor dedi. Ben senin yaşındayken evimde bir toz yoktu dedi. Ben küçükken hayal meyal hatırlıyorum annem aslaa evde bir iş yapmazdı ablalarim sandalyeye çıkıp bulaşıkları yıkıyordu ablam 9 yaşındaydı ona bulaşık yikattiriyordu ya böyle birşey olabilir mi birde bana evini temizle diyor her konustgmda.. onların evine gittiğimde TV ünitesinde dört parmak toz goruyorum bende takıntılı yım tozlara karşı görünce içim el vermiyor ben siliyorum ama lafa gelince ondan temizi yokkk.. siz olsanız ne dersiniz yarın evimi kontrole gelecekmisss 

25 Cevaplar

+3 oy
(2,248 puan) tarafından

Ona neymiş ya beğenmiyorsa gelmesin

(100 puan) tarafından

Aynen öyle sanki o çok temiz de öyle söylüyor 

(341 puan) tarafından

yo gelsin kirli diyene bidaha bezini kovani deterjanirini al gel ben temizlik yapamiyorum beceremiyorum bana ogret dip bucak temizle evimi bende gorup ogreneyim senden sizden dersin. ne alaka falan derse arkamdan pis evi kirli diyen benim evime ayak basmasin dedikoducu komsular gibi acik aramaya gelen sana kardesin ablan olarak gelmez abnen olarak gelmez dusmanin olarak gelir

(100 puan) tarafından

Zaten aile bağımız kuvvetli değil annem bizi sevseydi kardeslerim böyle diyemezdi herşey anne de başlar.. 

Böyle diyen anneye ne diyim ki ben valla diyecek birşey bulamıyorum demek ki kızı gibi değil rakibi olarak görüyor 

(341 puan) tarafından

iste izaman ya sey cekeceksen benim evim kirli size bulasmasin mikrop gelmeyin fiyeceksin. yada dedikodumu yapan evime gelmesin diyeceksin yada kirli bulan gelsin temizlesin diyeceksin.  annen   oyle diosa annene diyeceksin yasina basina bakmadan boyle fiosan ana olda gel temizle madem demekki ana olup ogretememissin . bunlari suratina catir catir demessen boyle icinde kalir uzulur kiriilirsin

(92 puan) tarafından

Benim annemde evin kirli falan der ben gelirsem temizlerim dıyor bende tamam dıyorum 😁

Bence cok takma 

-Reklam-
+3 oy
(2,128 puan) tarafından

Daha da evime almazdım. 

(100 puan) tarafından
+1

Bende öyle düşünüyorum. Evime davet etmem daha yüzü varsa daha gelmez

+2 oy
(781 puan) tarafından

Cok sacma bazende olabiliyor insanlik hali bi annenin boyle demesi çok kırıcı 

(100 puan) tarafından

Bence de annelik duygusu yokk ki onda. 

+2 oy
(8,848 puan) tarafından

Yani şimdi kardeşine bir şey derdimde ayıp kaçar 🙄 madem öyle gelin Bi temizleyiverin iki tane küçük çocuğum var yetişemiyorum derim 

(100 puan) tarafından

Desem sanki yapacaklar bunu da dedikodu malzemesi olarak kullanırlar  

+1 oy
(4,076 puan) tarafından

Aynı şeyin bire bir aynısını yaşadım.karseşlerim annemler ailecek gelip kaldılar.benimde 1 çocuğum vardı o zaman.aşırı ağlak mızmız yere inmeyen bir çocuk.o sıra evim tadilattaydı.bizden gittikten sonra büyük ablama demişler evi kirlidir diye.annemde kardeşimin düğünü için bizde kalacaklardır geçen sene aradı telden diyorken her yeri temizle kirli yer olmasın çocuk gibi tembihleyince kızdım bende evim kirliyse gelmeyin o zaman bağırdım çağırdım bir daha sesleri çıkmadı

(100 puan) tarafından

Ohhh iyii yapmışsın bende yarın diyecem anneme niye bana öyle diyorsun insan kızına neden bunu der. Ben cocuklarim üzülmesin diye onlara birşey diyemiyorken sen iki çocuğu olan bir anneye ne kadar rahat kızıyorsun diycem çocuk gibi azarlıyor ya

+1 oy
(412 puan) tarafından

Yani ailen ama bu kadar seni evini konuşuyorlarsa az görüş derim çok üzücü kırıcı bir durum bu var sayalım evin öyle kardeşlerinin gidip annene söylemesi hoş değil kusur kapatmak yerine yetiştirmek yanlış 

(100 puan) tarafından

Aynen öyle bende mesafeli olucam zaten onlardan bana hayır yok zarar var 

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Annemin bir değişik versiyonu 

(100 puan) tarafından

Allah yardım etsin ne diyim

0 oy
(365 puan) tarafından

Keşke bnm kız kardeşimde aneme söyleseydi  geçen yıl evime geldi birlikte yedik içtik gezdik daha çok dışarda yedik  sabah kahvaltı yapıp çıkıyorduk en son kocası almaya geldi eşimin ve kocasının yanında bana e enişte senin karında hep bana  iş kitliyor dedi yerin dibine girdim resmen   hiç bir şey diyemedim ama çok kırıldım  çok üzüldüm gerçekten 

0 oy
(570 puan) tarafından

Kabul etme ısrarla gelirsede ver ağzının payını gönder valla kimse iyilik hatır bilmiyor 

0 oy
(6,109 puan) tarafından

Sanane anne benim evimden. Bana kocam hesap sormuyor hayırdır de kapat konuyu. Neyi ne diye açıklıyorsun ki

0 oy
(508 puan) tarafından

Ailenden uzaklas karina
Ailene yakin olursan zararina
0 oy
(1,865 puan) tarafından

Ben olsam hiçbirini evime almazdım kusurumu aramaya mi geliyorsunuz diye 

0 oy
(26,675 puan) tarafından

Buraya bize yazdığını annene de söyle işi çocuk halimizle bize yaptırıyordun ya anne unuttun herhalde de. Ayrıca kimse annemde dahil evimin temizliğine müdahale edemez benim evim istersem tertemiz yaparım istersem pokun içinde otururum kime ne hey Allahım 

Ha bu arada kardeşinle de arama mesafe koyman lazim 

0 oy
(362 puan) tarafından

Begenmiyorsa gelmeyi versinler 

0 oy
(3,014 puan) tarafından

En nefret ettiğim şey. Eşimin ailesi yaptı. Küslük oldu 1 sene konuşmadım onlarla. Cenaze oldu baristik ama asla aramız duzelmedi. Fobi oluştu ondan sonra evime kimseyi cagiramiyorum evimi karistirip dedikodumu yapacak diye. Beğenmeyen gelmesin. Kardeşin de ne fena o da catkapi gelmesin müsait değilim evim pis kabul edemem de 

0 oy
(3,606 puan) tarafından

Ben bu kadar yapıyorum de geç üstelik ev senin yer senin ne haddine incelemek işte bazen olmuyor böyle böyle damarların ağzına laf veriyorlar

0 oy
(182 puan) tarafından

senin erkek kardeşin varsa o kız kardeşlerini görümce olarak düşünemiyorum düşman başına yani çocukla gerçekten zor oluyor bazı günler insan kendini iyi hissetmez ve kardeşlerin de yabancı değil hiç sana bile söylemeden tüm evini temizleyebilirlerdi hem yapmayıp hem annene yetistirmeleri ben olsam daha da evime gelmeyin iki çocukla müsait olamıyorum diyin annenizin yaptığı da annelik değil daha beter onun kardeşlerine kızması lazımdı el birliğiyle yardımcı olalım çocuklari küçük belki rahatsızdır en azından temizliğini yemeğini yapalım 

0 oy
(6,527 puan) tarafından

Sen evimin amirimisin der kabul etmem annem dahi olsa. Kardesleriminde arar agizlarinin payini verirdim.

0 oy
(1,658 puan) tarafından

Ee sürekli gelip durmasın onlarda madem beğemiylarsa, her an herkesin evi temiz olmuyor hiç takma kafana.

Annene de bi el atıver geldiğinde 2 çocukla yoruluyorum de

0 oy
(3,713 puan) tarafından

Ben olsam çocukları kapının önüne çok afedersin ama sı.çtırırım. kapıdan girmeden daha bo.k görsün girmeden geri dönsün. Aaa ne saçma şey öyle benim annemde bana der bazen ama şaka yollu yapar ki ben zaten durumun farkındayım çünkü kızım küçük çok hareketli iş yaptırmıyor bana ne cam silebiliyorum ne yer uykusu da yok uyuyunca yapayım desem yarım saat uyur gündüzleri. Gidip onlarda kaldım kızımı her gören sen bununla iş filan yapamazsın kızım diyerek bana hak verdi. İşte olur temizlikte olur çocuklar hep böyle kalmayacak senin evinin temizine pisine bakan yorum yapan kim olursa olsun gelmesin evine. Bir kere annem şaka yollu yine takıldı ama üst üste olunca gelme o zaman beğenmiyorsan dedim bir daha yapmadı. 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,627 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (8,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 364 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
13 cevap 682 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,138 soru

24,425,711 cevap

352,003 kullanıcı

...