Bir insan nasıl bu kadar organize yalan söylerya.vallahide billahi de bıktım usandım artık.sabahın 6.sında kaynanam eşimi aradı duydum seslerini gel kahvaltı yap diye.eşim tmm geliyorum dedi.ben sersemlik sordum annen niye kahvaltıya çağırıyor diye.dedi bişey söylicekler.gitti bu saate kadar gelmedi yeni aradım.diyor biz konyaya gidiyoruz babamla sözde hastaneye kızdım bende yenimi haber veriyorsun diye.
Benim sinirlendiğim yer ise,
Normalde beni bugün hastaneye götürecekti.dün kaynanam gelince söyledim rahatsızlığımı yarın gideceğiz diye.dedi yok yarın kayınbaban konyaya hastaneye gidecek.tuhaf olan ise dün birden beli ağrıyor ve acile gidiyorlar hangi ara randevu aldında gittiniz yalan yani.eşime akşam dedim baban hastaneye gidiyormuş haberim yok dedi.sabah 6ya alarm kurmuş arkasından annesi aradı.anında uyandı.normalde öldürsen kalkmaz.şimdi benim asıl inanmadığım başka bi yer daha var.eşim 1 ay önce mersinde hastane randevusu aldı biz beraber gidecektik gitmişken gezecektik.ehliyetini kaptırınca gitmeyecem dedi.bugün ise randevu günü.o gitmeyecem diyince beni burdaki acile götür ağrımdan duramıyorum dedim.bacağım mosmor olmuştu. tahminim ise anası ve babasıyla gitti mersine.siz söyleyin gelince ne yapim buna herşeyi geçtim bakın beni ***** yerine koyup kandırmasından bıktım.
Anası babası bu kadar değerliyse evlenmeseymis bir benzeri de bende bunun tek fark son dk da olsa haber verir evde onu bekleyip merak edecegimden oda seni çok iyi anlıyorum yani
Planlı olduğu burdan belli g.t korkusundan haber edemiyor.gelsin annesinden geldiği yere geri sokacam
Gerçekten anlamıyorum bu koca tarafı neden böyle huzur bozmaya bayılıyorlar benim kaynanamda bir yere gitcek olsak Nur gelmesin bebek hasta olur hemde kendi de hasta olur diye eşime güya beni düşünüyor pozu verip kendi giderdi kocamla deli olurdum
Banada yapıyordu bi ara.ama annelere gideceğim zaman yapıyor bunu.firavun faresi nolacak
eğer dediğin gibi olmuşsa anasının evine yollardım gitsin orda uyusun 🤦🏼♀️ ya ne var niye yalan, hayır insan arada anasını babasını da alır gezer ama bi eşinin gönlünü etsin onu ihmal etmesin eşi zaten anasını babasını bir yerlere götürmesine kızmaz.
evlenecek baba olacak kadar büyüyor ama 10 yaşındaki çocuktan farkları yok.
Aynen eve almazdım kesinlikle
Birde kayınbababam eşimden daha iyi kullanır arabayı.eşimin bi bugün izni vardı benimde hem hastaneye gitmem lazımdı hemde halletmem gereken başka işlerimiz vardı.kendileri gitseydi hastanelerine.biz yine kız kardeşimin eşinden rica eder giderdik bi şekilde.
Evlenmeseymiş ya evlenip üzülüyoruz anca vala sinir oldum ha kaynanada biticek iş ya 🤦♀️
Keşke evet dediğim gün dilim kopsaymış keşke.hayattan soğuturlar adamı
Allahım yardımcın olsun canım 🤲🥺
Senden neden gizliyor olabilirler ben bunu merak ettim
Mersinde kızları var onlarafa bahane çıktı hep beraber gittiler ordan kızlarına giderler.gizleme sebeplerden biz eşimle 1 ay önceden plan yapmıştık.hastanefen sonra Adanaya aileme gidecektik.tahminim bu yönde
Mantıklı. Ya gerçekten varya çok yazık.
Gelmeden yap ehliyetini hala almamissa et şikayet yesin cezayı otursun mabadinin üstüne...... Allah yardımcın olsun inşallah ne deyimki
6 ay el konuldu ehliyetine.kayınbabam kendi kullanıyor arabayı riske atmazlar öyle
Eee kayınbaba gideymis karısıyla elleri ayakları tutuyor araba surebildigine göre.... Allah'ım bende kaynana olcam nasip etme yarabbim böyle bi kaynanalik
Amin kimsenin kızına böyle insanlara düşmesin.
Anasi babası bu kadar kıymetliyse evlenmeseymis
Keşkee.bana gelince ailesi kıymete bindi
Öyle olur zaten oğulları evlenince kıymetli olur
Kaynananlar mersin olayını nereden biliyolarki canm
Görümcem orda oturuyor eşim söylemişti geleceğiz diye o da duyunca illaki söylemiştir annesine.yada eşim direk annesine de söylemiş olabilir
Ahhh canım benim eşim de böyle ailesi konu olunca hiçbirseyi görmüyor cok sevıyordun aileni evenleseydin diyorum ama nerde anlamıyor
Evlenene kadar biz kıymetliyiz el üstündeyim köprüyü geçince gerçek yüzleri çıkıyor
Yoksa onlarda biliyor gerçek halleriyle kabul görmeyeceklerini
Aynen öyle cok kıymetliudim ailesi tarafından degil esim tarafından cok kıymetliydim ama simdi nerde bazen aynı evin içinde birbirimizi görmüuürüz
Konudan alakasız nerede yaşıyorsunuz
Şehirler arası hastaneye gidiyorsunuz merak ettim
Mersin Adana Konya ☺️
Konyaya bağlı 2 saatlik bi ilçede evimiz .Adana benim memleketim 3 şehirde bize 2. 3 saat uzaklıkta bi mesafede
İyide sizin planınız varmış hastaneye gidecek işsiniz sizi nasıl ortada bırakıp gitti dememiş mi benim hanımda hasta bugün onu hastaneye götürücem. Hem hasta adam araba sürebiliyor madem niye oğlunu çağırıyor ayrıca niye size demeden iş yapıyorlar ay ne kadar sinir bozucu yok sayılıp durmak
Zaten kayınbabamın kendi için gittiğini sanmıyorum bunlar planını yapmışlar sabahın köründe eşim üstünü giyinip evden çıktı.kaynanamın evi hemen yanımda.eşimi hastaneye götürüp ordan kendi kızlarına giderler.daha öncede bana bunu yaptı.
İstediğin yaptırımı uygula, birşey değişceğini sanmıyorum. Aile olamamış bir koca. Memeden ayrılmamış, sorumluluklarının , önceliğinin farkında değil. Önce senin bunu kabul etmen lazım. Bağırmakla, hesap sormakla daha kötü olur . Kesin ve sınırını gösterecek şekilde konuş. İlişkinize verdiği zarardan bahset. Biraz mesafe dene. Allah yardımcın olsun
6 yıldır evliyim başvurmadığım yol kalmadı.arsız insanlar hiçbir dilden anladıkları yok ne desem boş.yqktım yıktım ama yine kendi bildiklerini yapmaktan geri durmuyorlar
Ben olsam gelince yüzüne bile bakmazdım canım. Hem seninle plan yapıyor üstelik hastasın, sonra ekiyor seni haber bile vermeden. Bir süre kaynanana eşine soğuk ol gerekirse bu konuda tartış. Döndüklerinde yine aynı sen olursan, böyle devam ederler arkandan plan yapmaya.
Arsızlar ne yapsam boş.daha demin aradım yüzüme kapattı.asla kendilerinde suç aramazlar.
Eşinin şu anda ehliyeti üzerinde yoksa ara polisi şikayet et. Hem araba bağlansın hem de eşin para cezası yesin
Arabayı kayınbabam kullanıyor.ah keşke kendisi sürüp gitsede yakalansa.çevirmeler vardı kendiliğinden yakalanırdı
Oy oy oy planlara bak yani içgüdülerinde haklısın senide davet etselerdi sende bu vesile ile ordaki hastaneye giderdin nolcak sankli
Aynen arayıp hesap sorduğumda ise bana bağırıp beni suçlayacak kadarda adi biri
Allah sabır versin sakin ol
Kaynanam yada kayinbabami arardım tepkimi onlara koyardım galiba
1,494,708 soru
24,418,459 cevap
351,416 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın