Sabah suyum geldi, apar topar hastaneye gittik. Yolda kar vardı full gaz gitmemize rağmen çok kaydık
Ama elhamdülillah 11:20’de oğlumu kucağıma aldım.
Çok zor bir doğum oldu. Kalp atışı düştüğü için ve sancılar yüzünden doğum başladığı için 7 cm açıklıkla girdim doğumhaneye. Kaç gündür uykusuzdum, bunun verdiği güçsüzlük ve kansızlık sebebiyle üşüme yüzünden kasılmalar oldu hep.
Allahım nasıl oldu nasıl geçti inanın bilmiyorum. Çok ama çok yorgunum. Berbattı. Düşmanım yaşamasın.
Gözün aydın rabbim dinine ulkesine ailesine hayırlı evlat eylesin🤲🤲🤲
Darısı evlat sahibi olmak isteyenlere
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim herkesi bir avazda kurtarsın❤️
gözünüz aydın rabbim salihlerden eylesin annesine babasına itaatkar vatanına milletine hayırlı evlat olur. ehli sünnet yolu üzerine büyüyen hak yolunda olan bir evlad olur inşaallah
Amin amin amin amin amin Allah razı olsun teşekkür ederim güzelim tüm evlatlar öyle olsun ❤️
Gözün aydın canım geçti gitti. Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah ❤️
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim elhamdülillah bitti❤️
Göz'ün aydın, bundan sonra herşey çok güzel olur inşallah
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️
Rabbim guc kuvvet cabucak toparlanmak nasip etsin insaAllah bebegin de once Allaha layik bi kul efendimize layik ummet anasina babasına vatanina milletine layik evlat olsun hayirli evlat olsun gonlu imanla dolsun saglikli sihhatli huzurlu bi omru olsun darisi da benim ve tum gebelerin basina olsun ♥️
Amin amin amin amin amin amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️Rabbim tüm gebeleri bir avazda kurtarsın çekilecek çile değil
Allah analı babalı büyütsün sizede geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavruna. Güzel yorgunluk bu yanında miniğin olduktan sonra dinlenir geçer hepsi
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim ikimiz de uyuyoruz ancak toparlanıyoruz doğum onu da beni de yordu❤️
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün 🩷🌹🌸
Amin çiçeğim Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın 🌸
Hayirli olsun canim,allah anali babali buyutsun💙ismi ne oldu bebisin
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim henüz daha ismi yok teyzesi iki isimde kararsızız❤️
Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah🤲🏻
Hoş gelmiş yavrunuz sanada çok geçmiş olsun inşallah onun cennet kokusuyla toparlarsın çabucak 🤲
Gözün aydın
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim tam bir cennet kokusu gerçekten❤️
🫠♥️♥️♥️
Geçmiş olsun canım 🩷 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🤲
Amin güzelim Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️
Canım benim gözün aydın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah geçmiş olsun
Amin amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşaAllah
Allah hayırlı evlat eylesin inşallah gözün aydın canim
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyüsün.
Çok şükür. Rabbim vatanına ve İslam a yüz aydınlığı etsin inşAllah 🤲🏻 İsim n oldu ☺️
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim elhamdülillah diyelim daha henüz karar veremedik 2 isimde kararsız kaldık teyzesi❤️
1,495,227 soru
24,427,044 cevap
352,119 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın