Selamlar,
Gündüzleri her ne kadar demir yığını hissini uyandırsa da, geceleri ışıklar altında çok hoş görünmüyor mu🤗
Sizin de var mı, şurayı görmeden ölmeyin dediğiniz yerler?
Yurt içinde hatta şehir içinde gezemeyen yurt dışını ne etsin 🌚
Bu açıdan haklısın 🩶
☺️
Bu mu güzel gidenler çok kötü bildiğin demir sadece ve çok kötü koktuğunu söylüyor bir abartısı yok yani.
Kötü kokan çevredir, bu değildir 🤔 günümüz mimarisinde çok bir şey ifade etmiyor ama dönemine göre çok önemli bir mimari. Bir de bunu iyi pazarlıyorlar, o yüzden herkes görmek istiyor.
Ben kolezyumu görmek istiyorum bir de Çin seddini ama henüz hiç birine gitmedim
Çîn seddini görmeyi isterim gerçekten 😊
Sümela manastırını çok görmek istiyorum bir türlü nasip olmadı yurt dışı beni pek cezbetmiyor
Ay buraya bayılıyorum. Görmeyi çok çok istiyorum hatta. İnşallah ikimize de nasip olur.
Amin İnşallah iki defa niyet ettim olmadı hatta birinde ramak kalmıştı bi burayı bide kabeyi dünya gözüyle görürsem bana yeter 😊
Sümela manastırı rant alanına dönmüş cok sıra oluyormus saatlerce beklemeler vs girincede belirli yere kadar gidiyormussun dizi çekimleri oluyormuş yasakmış eltim gittydi onlar söyledi bizde gidecektik vazgeçtik
Sezon dışında gidilse belki sıra olayı çözülür de, bu diziler yüzünden kapatılması sıkıcı bir durum.
Paris hiçbir zaman benim ilgimi çekmedi. Ben İtalya yı çok merak ediyorum. Tarihi yapıları çok fazla. Onun dışında İngiltere özellikle Harry Potter stüdyoları ve yeni Zelanda yüzüklerin efendisi'nin çekildiği yerleri çok merak ediyorum. Aslında gitmek istediğim çok yer var ama bunlar en başta olanlar. Yurt dışı için. Türkiye dede gitmek istediğim çok yer var. Rabbim nasip etsin de istediğimiz her yere gidebilelim.
İtalyayı birçok kişi çok beğeniyor. Umarım istediğin yerleri görmek nasip olur.
Amin inşallah sanada nasip olur 🤲
Ben bu kulenin etkisinde kaldım ya hiç bukadar görkemli olduğunu hayal etmemiştim, ne olacak yüksek bir demir diye düşündüm, gece gittik biz 2 ay önce ve çok çok güzeldi
Tam kızımla gezmeye başladık hamile kaldım artık birkaç sene sonra her yıl bir yerleri görmek istiyoruz kısmetse
Türkiyeden sonra bu kadar farklı mimari görmek, iyi açıdan etkisi altında bırakıyor. 😊 Umarım istediğiniz her yeri gezebilirsiniz 🌸
En en en çok görmeyi istediğim yer bana ve anneme yaRabbim nasip et🫠😢
İnşallah nasip olur 🌸
Ben Güney Kore ye gitmek isterdim
Son zamanların en popüler rotalarından😊
Benim için son zamanlar degil yaklaşık 2010 2011 den beri istiyorum 😂
Maldivler 😍😍😍😍 lanet olsun ki feci şekilde hastalandığım için ömrümde ilk ve tek altın uçuşumu kaçırdım kafamı nerelere vursam bilmiyorum
🙂 Başka bir şekilde gitmek nasip olur belki. Hala geç değil.
Umarım
Sanirim edinburg orayı görmek isterdim...
Kismetse 1 2 sene sonra Hollanda Almanya Fransa oyle gezmeyi planlıyoruz esimle bakalim..
Simdilik bulgaristan ve Yunanistan gittim
Avrupa turu hoş olur. Ama bir yerden sonra hepsi birbirine benziyor hissi uyandırıyor 😇
Bilemem.gezmeden görmek lazım
Bende mi sorun var bilmiyorum ama yurtdışı çok ilgimi çekmiyor onun yerine Türkiye de bir çok yeri gördüm görmek istediğim de çok yer var Muğla’nın nerdeyse her yerini gördüm Antalya da öyle Mersin doğu şehirleri bir tek Karadeniz kaldı oraya da çocuklarım biraz büyüyünce gitmek istiyorum ama yurtdışından illa bi yere gidecek olsam Dubai ye gitmek isterdim
Türkiye gerçekten gezmek için harika bir ülke. Bütün her yerini gezemedim ne yazık ki. Ama yurtdışı olarak da dubai ve diğer Arap ülkeleri beni çok cezbetmiyor🙈
Bende çok araştırmadım aslında ama sosyal medyada gördüğüm kadarıyla dünyanın en iyi eğlence merkezlerinden birisi olması nedeniyle gördüğüm ışıltılı videolardan dolayı merak ettiğim bir şehir
1,497,330 soru
24,458,819 cevap
354,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın