Göz kısmı sildirme çok tehlikeli bacım bırak kalsın
Yapsam ne olur mesela canım blmiyorum da
Beni çok rahatsız ediyor yaa kötü görünüyor
Lazer ile alıyorlar. Genel cerrahiye gitmen lazım.
O kadar dermatoloji gittim cildiyeye gittim cnm yüzümde nokta şeklinde benler var siyah kahverengi bana plastik cerrahi git dedi oda nesterle aliyr dedi lazer yok mu dedim hayır dedi bende genel cerrahi gitsem lazerle alırlar mı
yakip kopariyilar onu. anneminde kas bitiminde vardi uc kisminda kas kulak tarafta yani yaktirdi
Maşallah erkencisin spor yapiyormusun ramazanda kilomu koruyorum demiştin oruçlu iken spor yapiyormusun
sabah ilk isim spor enerjim varken. de cocugu okula yollucam diye kalktim . 45 dk kadar eliptik yapiyorum aksama kalirsa susuyorum da sabahtan yaparsam aran cikariyorum sporu 9 bucuk gibi basliyorm spora sabhtan😁aynen koruyorum almadim cok sukur
Sporun etkisi oldumu 😄peki verdikten sonra hani sekillenmeye falan birde vücut yağın kaç çıkıyor seninde sabah tartilmadan akşama doğru birde iftardan sonra tartıda çok fark varmı 😃
olmazmi var tabi😂 keske iftar oncesi gibi kalabilsek:) sporun etkisi cok yani soyle suan kilo almasam ama sporu biraksam en fazla 15 gun icinde etlerim yumusuyor daha odemli gibi sis gibi duruo vucut. lenf drenaji kan akisi yavaslayinya . sporun etkisi cok sıki tutuo ama vucudum alismis artik. bayram sonrasi platese baslicam .aletli plates . 24 seans alim bakim degisiklik olsun 3 ay vucut sasirsin haftada iki gun
1,501,535 soru
24,518,229 cevap
359,338 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın