0 oy
231 göst.
önce Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından

image

kizlar hastaneye gitsem sildirirler mi bunu kasımın tam içinde çıkmış. Eskiden çok küçük bir bendi hamilelikten sonra böyle büyüdü. Kaşımın içinde olduğu için kıl çıkıyor üç dört tel. Alınca da çok acıyor lazerle sildirdim bir defa yine çıktı. Ne yapmam lazım bilen varsa yazsın lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,590 puan) tarafından

Göz kısmı sildirme çok tehlikeli bacım bırak kalsın 

önce (131 puan) tarafından

Yapsam ne olur mesela canım blmiyorum da 

Beni çok rahatsız ediyor yaa kötü görünüyor 

-Reklam-
0 oy
önce (238 puan) tarafından

Lazer ile alıyorlar. Genel cerrahiye  gitmen lazım. 

önce (793 puan) tarafından

O kadar dermatoloji gittim cildiyeye gittim cnm yüzümde nokta şeklinde benler var siyah kahverengi bana plastik cerrahi git dedi oda nesterle aliyr dedi lazer yok mu dedim hayır dedi bende genel cerrahi gitsem lazerle alırlar mı 

0 oy
önce (939 puan) tarafından

yakip kopariyilar onu. anneminde kas bitiminde vardi uc kisminda kas kulak tarafta yani yaktirdi

önce (12 puan) tarafından

Maşallah erkencisin spor yapiyormusun ramazanda kilomu koruyorum demiştin oruçlu iken spor yapiyormusun

sabah ilk isim spor enerjim varken. de cocugu okula yollucam diye kalktim . 45 dk kadar eliptik yapiyorum aksama kalirsa susuyorum da sabahtan yaparsam aran cikariyorum sporu 9 bucuk gibi basliyorm spora sabhtan😁aynen koruyorum almadim cok sukur

önce (12 puan) tarafından

Sporun etkisi oldumu 😄peki verdikten sonra hani sekillenmeye falan birde vücut yağın kaç çıkıyor seninde sabah tartilmadan akşama doğru birde iftardan sonra tartıda çok fark varmı 😃

olmazmi var tabi😂 keske iftar oncesi gibi kalabilsek:) sporun etkisi cok yani soyle suan kilo almasam ama sporu biraksam en fazla 15 gun icinde etlerim yumusuyor  daha odemli gibi sis gibi duruo vucut. lenf drenaji kan akisi yavaslayinya . sporun etkisi cok sıki tutuo ama vucudum alismis artik. bayram sonrasi platese baslicam .aletli plates . 24 seans alim bakim degisiklik olsun 3 ay vucut sasirsin haftada iki gun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 837 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
26 cevap 790 göst.
20 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde iki bebek (124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,535 soru

24,518,229 cevap

359,338 kullanıcı

...