0 oy
988 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
çok yoruldum evlilik bana göre değil ağır geldi yapamıyorum hiç biseye yetisemiyorum temiz olamiyorum kimseye sevgi besleyemiyorum çocuklarıma tahammülüm kalmadi kocamı da sevmiyorum hep uyumak istiyorum uyuyumki zaman geçsin istiyorum kocam eve gelince mutlu olmuyorum hep calissa gelince bisey konusmasa elestrip duruyor sürekli telasliyim stresliyim hep şikayet ediyorum hep isyan ediyorum evliligi boyle dusunmedim o calisip ailesine yediriyor beni yarı ac yarı tok bırakıyor eksigimi halletmez insan herşeyi eşinden ister başka kimden ister ki ama o bi bana yok diyo sirf bisey isterim diye söylenip duruyor hastaneye bile götürmez hep kulsk arkasi eder beni soğudum resmen gozumden dustu hata yapmaktan korkuyorum cunku ben oyle bi insan degilim bırakıp gitmeyi düşünüyorum hep ama ben bunları hak etmedim ki konforum olur rahat ederim saniyodum hep eziyet çektim beni tutan şey ne bilmiyorum ya vakit geçiriyorum yada zorlanmaktan korkuyorum çok berbat durumdayım 

28 Cevaplar

0 oy
(640 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki , inan ki beni anlatın sanki , benim ilk gebeligim cocugum olacak diye sevinmiyrm dahi , 

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Kimse kimsenin yaşadığını çektiğini bilemez canım linçlik bir durum yok burda belliki seni bu noktaya kadar getiren çok ağır şeyler yaşamışsın sen rabbime sığın dua et o bir kapıyı kapatır diğer kapıyı layığıyla açar umudunu kaybetme hicbirseye tutunamıyorsan bile evlatlarına sarıl onlar senin yaranı zamanla saracaktir 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım dua et yanlış bişey yapma yada ailene git 
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Bence bi hocaya git en iyisine okusun belki düzelirsşniz kaçmayı düşünme başka çözümler üret canım
0 oy
(798 puan) tarafından
Fake hesap gibi geldi. Veya icimizden biri kendini gizliyor. Bunlar hep bosluktan oluyor.Allah el ayaktan dusurmesin. Hastanede yasam savasi verirken dusun kendini Allah korusun.Bazen sadece nefes aldigin icin sukredersin. Gerisi yalan insan isterse herseyin ustesinden gelir bi sekilde.Inan cogu kisi mutlu degil hayatindan herkesin kendine gore yasam mucadelesi var.
0 oy
tarafından
Canim hepimiz zAMan zaman bitmislik hissiyle karsilasiyoruz piskolo gozuksen iyi olur bence depresyonda olabilirsin
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım büyüklerimizden duymuştum yerinde oynayan 72 belaya uğrar en küçüğüne ölüm derlermiş diye

Gittiğin yerde mutlu olacağını bilsen hayatın sana ne getireceğini bilemessin sabret bu günlerde geçer herşey mükemmel olacak diye bir kaide yok Dünya imtihan dünyası

Dışarda bakınca insanları mutlu eşlerini dört dörtlük sanıyoruz onlarda dışarda anlatamayacakları nice dertlerle uğraşıyolardır

İyi düşün iyi olsun 
(249 puan) tarafından
Ben neden oy veremiyorum seni artılayacaktımm
(22 puan) tarafından
Burayı iki yıldır takip ediyorumda yeni kayıt oldum pek bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 354 göst.
25 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Caresiz anne26 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu