İlk aşerdiğiniz şey bebeğinizin adı olsaydı ne olurdu 😂
Benımkı çilek olurdu 😂
Kızımda pasta ilk aserdigim şey
Oğlumda Toprak 🤣
Deli gibi taş toprak buz yedim oğlanda
toprakmı gercektenmı kız dizilerde izliyordumda gercek degıldır dıyordum nasıl yedın 😂
Katır kutur 🤣🤣 önce evin duvarlarını yedim biraz baktım olmuyor denilebilir kil aldım kilo kilo yedim valla hatta şuan bile canım çekti olsa yerdim 🤣🤣
😂😂 ay yerken hayal ettım bı anda çok kötü oldum 😂
Vişne ☺️🙈
ekşi ekşi🤭
İki oğlumda da vişne aşerdim ve kuru dolma ne alakaysa😂😂
kuru dolma benımde vardı sevmıyordum ama hala canım cekıyor 😂😂
Kızımda erik limonla
Oğlumda limon turşu
İkisini bir aserirdim
hmm güzelmişş
dondurma 😂oda kar kış diz boyken 😂
ayy evet benımde çilekten sonrakı en cok istediğimdi 😂 hatta eşim her gun hergun almaktan sıkıldı artık kutu kutu getırıyordu hergun ıstemeyeyım dıye 😂🤭
Simit olirdu benimkide
Ben oğlumda deli gibi pezik turşusu aşerdim yiyemedim yoktu bulamadım derken zaten mide bulantılarım başladı 😅 kızımda da tam buğday ekmeği ile torku sarelle istedi canım ama nasıl canım çekiyor gebelik şekerim vardı az kaçamak yapsam da doyamadığım kaçamak yapınca da şekerim çıkmasın diye 1 saat yürüyordum yada evi komple temizliyordum yemesem daha iyi 😅
Kızımın ismi boza oğlumun ismi çiğ köfte olurdu 🤣🤣🤣🤣
Bi cok sey canim istedi ama oyle aserme oldugunu sanmiyorum ilk hamileligimde et istedim kayinbabam bi piknige goturse de et yesek diyodum bu seferkinde ilk lahana sarmasi istedim annem geldi sardi sagolsun
Hamsi 😂😂normalde agzıma degdırmem ama nasıl canim cekmıstı
Hiç sekmez soslu tavuk olurdu 😂😂😂
Domates salatalık olur ikisini aserdim Allah'tan yaz ayıydı esim 5 kilo alırdı iki günde biterdi Allah'tan bazen acı falan yerdim
Kızım limon oğlum domates olurdu 😀
İlk bebeğimde erik. İkinci bebeğimde chescake 😂
Tahinli pide 😂
Vlog izlerken denk gelmiştim ama yani o nasıl bir istemeydi anlatamam malum Bursa da oturmuyoruz oturduğumuz yerde böyle bir kültür yok. Çalışıyordum internetten araştırıp tahin harcını yapmıştım iş yerimin karşısındaki pideciye tarif edip yaptıracaktim ki işten çıkarıldım elimde tahin harcı ağlaya ağlaya eve dönmüştüm 🙈 Sonra da baktık ama bulamadık sürekli rüyalarım da görürdüm. Rabbim bana rüyamda yedirmişti hep
Hatay döner :)
Puhhahaha
1,505,795 soru
24,582,558 cevap
362,538 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın