Gebelik testi resmini foruma neden yükleyemiyorum?

0 oy
448 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19 puan) tarafından

Upload failed: [object Object]

image

Bu

3 Cevaplar

0 oy
önce (9,005 puan) tarafından

Bu ne anlamadım 

önce (2,877 puan) tarafından

Gebe miyim değil miyim yazmış foto da test çubuğu var anlayana kadar beynim yandı :) 

Gelemiyom yazıyor ondan anlamdım ben 😊

önce (19 puan) tarafından

Kz telefon bozuldu ondan

Anladım canım  iki çizgi gibi duruyor Rabbim gönlünü göre versin inşallah

-Reklam-
0 oy
önce (186,879 puan) tarafından

wat is dit ?

0 oy
önce (5,311 puan) tarafından

Hafif bi kırmızılık var.kanda vermelisin emin olmak için

önce (3,319 puan) tarafından

Ne anladın cok merak ettim😀😀

Hiç birsey anlamadım dakikarca çözmeye çalışıyorum 

Kız test çubuğu değilmi.soruya da gebemiyim değilmiyim yazmış.soyha cevapta vermemiş kimseye

Soruda gelemiyom değilmiyim yazmış valla testi sen yazınca fark ettim iki koltuk arasında boşluk var gibi gördüm test çubuğunu kabından çıkarıp koymuş normal koyulsa herkes anlardı ondan cvp veren olmamış dır Rabbim isteyene versin inşallah

Yok ben kendisi kimseye cevap vermemiş demek istedim.soru başlığı başlı başına hatalı zaten

önce (19 puan) tarafından

Telefon bozuldu ondan 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Hamilelik testi sonucunu foruma neden yükleyemiyorum?
Hamilelik testi sonucunuzu foruma yükleyememenizin en yaygın nedeni, görsel boyutunun izin verilen limiti aşması veya dosya formatının sistem tarafından desteklenmemesidir. Özellikle yüksek çözünürlüklü fotoğraflar bazen yükleme hatası verebilir. Görselinizi yeniden boyutlandırarak veya farklı bir dosya formatında kaydederek tekrar denemeyi deneyebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Test sonucu yüklerken alınan upload failed hatası nedir?
Upload failed hatası, sunucunun dosyayı kabul etmesini engelleyen teknik bir kısıt bir sorundur ve genellikle internet bağlantısındaki anlık kopmalardan veya sitenin dosya yükleme sunucularındaki yoğunluktan kaynaklanır. Eğer görsel boyutunuz uygun olmasına rağmen bu hatayı alıyorsanız, tarayıcınızın çerezlerini temizleyip sayfayı yenilemek veya farklı bir tarayıcıdan giriş yapmak çoğu zaman sorunu çözecektir.
Foruma gebelik testi fotoğrafı nasıl eklenir?
Foruma gebelik testi fotoğrafı eklemek için öncelikle görselin boyutunu küçültmeli ve dosya uzantısının JPG veya PNG olduğundan emin olmalısınız. Mesaj yazma panelinde yer alan 'Görsel Ekle' butonuna tıkladıktan sonra dosyayı seçin ve yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Eğer otomatik yükleme başarısız olursa, görseli bir fotoğraf yükleme sitesine yükleyip oluşan linki mesajınıza yapıştırabilirsiniz.
Gebelik testi sonucu net olarak nasıl yorumlanır?
Gebelik testi sonucunun net bir şekilde yorumlanabilmesi için testin prospektüsünde belirtilen sürede okunması ve idrarın temiz bir kaba alınması önemlidir. Çizgi çok silik bile çıksa, test süresi içinde belirdiyse bu durum hamilelik olasılığını gösterir. Ancak kesin sonuç için en güvenilir yöntem, testi yaptıktan sonra bir sağlık kuruluşunda kanda gebelik testi (Beta HCG) yaptırmaktır.
Evde yapılan gebelik testleri ne kadar doğru sonuç verir?
Evde yapılan idrar gebelik testleri, doğru zamanda ve talimatlara uygun şekilde uygulandığında %99 oranında güvenilir sonuçlar verir. En doğru sonuç için adet gecikmesinin yaşandığı ilk günden sonraki sabah ilk idrarla test yapılması önerilir. Erken yapılan testler bazen yanlış negatif sonuç verebileceği için sonucun negatif çıkması durumunda birkaç gün bekleyip testi tekrarlamak gerekebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Anteplimm (236 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 348 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (4,863 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 794 göst.