0 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,983 puan) tarafından

40 günden bu yana memleketteyim bugun ilceye gittim dolasmaya size karşılaştığım manzarayu anlatacağım bir tane toros arabanın arkasından adam 1 kasa kiraz çıkardı  1 tepsinin içine bosaltti karşıdaki polis karakolunda cardakta oturan polislere ikram etti polisler aldilar kirazı yediler teşekkür ettilr adamı caya çağırdılar buyur gel çayımızı iç dediler içim bir hoş oldu vay be dedim adam meyve veriyor polislere onlar adami çaya çağırıyor büyükşehirde olsa kim bu ne veriyor acaba bizi zehirlemeye mi geldi  derlerdi yada kabul etmez geri cevirirlerdi belki iceri bile atarlardi polise rüşvet diye 😄 insanlık daha ölmemiş 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,916 puan) tarafından

Bi tepsi kirazdan da suphelenmezlerdi heralde yav 😂 koskoca polis memurlarini gorev basinda bi de karakolda zehirlemeye kalkacak degiller ya sanmiyorum nerde olsa ayni manzara olurdu bence 🤗

önce (6,983 puan) tarafından

Kiz tepsi dediğim davul fırın tepsileri den🙂🙂ne bilim hiç denk gelmedim ondanda olablr 

önce (1,916 puan) tarafından

Olsun bacim adamin icinden gelmis normal bence 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,814 puan) tarafından

Ben Antalya dayım. Hamileydim son zamanları hastaneye gittik muayene oldum çıktık. Otoparka doğru yürüyoruz . Bizim arabanın aynısından ama otomatik viteslisini gördük biz de otomatik vites araba bakıyoruz eşimle arabaya biraz bakındık. Sahibi geldi eşiyle hayırdır bir sorun mu var dedi. Biz de anlattık böyle böyle diye . Sonra yürümeye devam ettik . Adam arkamızdan seslendi yanına çağırdı bagajı bir açtı yeni toplanmış muz ,çilek kasa kasa polismiş memlekete gidiyorlarmış. Bize birer kasa verdi biraz sohbet ettik gittiler. Çok şaşırmıştım ve duygulanmıştım ben de o zaman.

Yaş cok iyi denk gelince anliyorsun zaten olayın güzelliğini 🍁

0 oy
önce (9,736 puan) tarafından

Yasemin ya iyice saçmalaması kusura bakma şimdi biz büyük şehirdeyiz ve bu insanlık küçük büyük şehir fark etmiyor ne olacak iyilik denir bunun adına.. 

Annem rahatsız belediyeden hasta taşıma aracı ile gider hastaneye ve 2 erkek geldi taşıdılar ettiler zorla ne isterseniz onu ikram edelim dedik soda içtiler yemek bile osmarlicskti babam zamanları yokmuş.. 

Büyük şehrin tamda göbeğinde yaşıyorum ve bu böyle parktaki bütün çocuklara kek dağıttılar..

Sen hiç bursada iyilik gormedinmi

önce (15 puan) tarafından
+1

Sen istanbula bir gel sokakta dolaş etrafı gözlemle o zaman dersin büyükşehirde insanlık var mı yok mu anlarsın ...:(

önce (9,736 puan) tarafından

Vqllq bursadayim ona göre yorum yapıyorum yaseminle bursadaydi İstanbulu bilmem

@Atlaskalbim kız az yavas niye sacmalayayim olağan durumu kendi hissettiklerimi anlattım orda sehir ismi bile vermedim ben vermis olsam kıyaslama veya kötüleme olurdu sakin ol  küçük bir ilce ile büyükşehir farki elbette var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 574 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,372 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 618 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 900 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (4,357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,746 soru

24,673,193 cevap

367,380 kullanıcı

...