WhatsApp durumlarımı artık kimse görmesin mi istiyorum?

+3 oy
582 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,258 puan) tarafından

Whatsapta durum paylaşır mısnız? 

Ben mutluluğumu güzel günlerimi paylaşırdım

Paylaştığım durumları eşimin yenge taraflarının ağzında geziyordu yemin ettim paylaşmıyorum artık olaki paylaştım aynı soyadı taşıdığım birçok kişi durumlarımı göremiyor

Geçenlerde kız kardeşimin düğünü oldu tabiki paylaşmadım şimdi aramalar meraklar başladı düğün olmadı mı yoksa demeler yaptınız mı düğünü demeler meraktan çatlayacaklar az kaldı 

Siz paylaşır mısınız whatsappta instagram kullanmıyorum ben 🤭

23 Cevaplar

0 oy
önce (378 puan) tarafından

Ayda yılda senede kırk yılda bir anca paylaşırım 🤣 bekarken her anım her dakikamı paylaşırdım 

-Reklam-
0 oy
önce (4,977 puan) tarafından

Eskiden paylaşırdım ama artık binde bir en son ne paylaştım hatırlamıyorum bile 😅 genelde burda ve instagramdan paylaşım yapıyorum 

0 oy
önce (65,096 puan) tarafından

paylasiyorum engelli listem uzun gormesini istemediklerimden gizledim 🙂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

WhatsApp durum gizleme özelliği nasıl kullanılır?
WhatsApp durum gizleme özelliği, Ayarlar menüsündeki Gizlilik sekmesi altında bulunan Durum seçeneği ile yönetilir. Buradan 'Kişilerim', 'Şu kişiler hariç...' veya 'Sadece şu kişilerle paylaş' seçeneklerini belirleyerek durumlarınızı kimlerin görebileceğini tam olarak kontrol edebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
WhatsApp durum paylaşımlarında gizlilik nasıl sağlanır?
WhatsApp durum paylaşımlarında gizlilik sağlamak için durumunuzu paylaşmadan önce gizlilik ayarlarını kontrol etmek en kesin yöntemdir. Belirli kişilerin durumunuzu görmesini istemiyorsanız, ayarlar bölümünden bu kişileri 'hariç tutulanlar' listesine ekleyerek kişisel paylaşımlarınızın kötü niyetli veya dedikodu odaklı çevrelerden uzak kalmasını sağlayabilirsiniz.
WhatsApp durum paylaşımı yaparken nelere dikkat edilmelidir?
WhatsApp durum paylaşımı yaparken en önemli konu, paylaştığınız içeriğin ulaşmasını istediğiniz kitleyi doğru seçmektir. Eğer sosyal çevrenizdeki dedikodulardan rahatsızsanız, durumlarınızı sadece güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızla sınırlandırmak veya hiç paylaşım yapmamak sosyal medya üzerindeki üzerinizdeki baskıyı azaltacaktır.
WhatsApp'ta belirli kişiler durumlarımı neden göremiyor?
WhatsApp'ta belirli kişilerin durumlarınızı görememesinin temel sebebi, sizin gizlilik ayarlarınızda bu kişileri 'hariç tutulanlar' listesine eklemiş olmanızdır. Eğer bir numara rehberinizde kayıtlı olsa bile, durum gizlilik ayarlarında 'Şu kişiler hariç' listesinde yer alıyorsa, paylaşımlarınız o kişi için otomatik olarak gizlenir.
WhatsApp durum paylaşımı yapmak sosyal ilişkileri etkiler mi?
WhatsApp durum paylaşımı, özellikle özel hayatın mahremiyetini korumak isteyen kişiler için sosyal ilişkilerde gerginlik yaratabilir. Paylaşımların çevre tarafından takip edilip eleştirilmesi veya düğün gibi özel günlerde paylaşım yapılmaması durumunda insanların merak etmesi, dijital sınırlarınızı belirleme konusunda daha seçici olmanız gerektiğini gösterir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,452 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde LMihrace (10,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 259 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Tugce12. (971 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 321 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,342 soru

24,681,564 cevap