Selamlar,
Yaz akşamlarına uygun bir konu olsun dedim😇
Türkiye'nin her bir bölgesinde, ne kadar da güzel halaylar var ya, biraz önce Bayburt yöresininkine denk geldim, çok güzelmiş.
Çiftetelli gibi tekli oynanan oyunlar da var ama halay daha bi hoş geliyor bana☺️
Grup halinde hareket etmek, aynı ritmi tutturmak iyi oluyor.
Ne diyor Mahmut Tuncer, "mantık sizi A noktasından B noktasına götürür, halay ise her yere" 😅
Bende çok severim.birde gelin geldiğim yerde kimse bilmiyor görümcenin nişanında kızlara öğretip çektik halayı kayınbabama demişler bu kızı nerden buldunuz bizde getirelim koca nişanı o yönetti çok güzel oynuyor demiş yengesi
Halbuki bende öyle ahım şahım oynayamam bilmedikleri için hoşlarına gitmiş:D
Olsun, süper olmasa da onlardan çok biliyorsun, o da yeterli 😇 Bak bu da kötü, içinden geliyor, halay çekeceksin, kimse de yok ki sana eşlik etsin. Ben de biraz bu durumdayım 🤗 Eltilerim arap, sadece 1 görümcem var, haliyle 2 kişiyle güzel ekip olamıyor.
Çok severim kürdüm ama her telden oynariz erik dali horon hersey var bizde yeterki oynak biseyler calsin terapi terapii🤣
Ahah aynı biz😁 Bizde de her yöreden oynanır, alakalı alakasız.
Ben arnavut halaylarlni severim oynarimda
Sizlerin dansları da çok seviyorum vallahi 🤗
Bizim bölgede "lezginka" ve "avar" dansı meşhur . Ben bayılırım oynamaya. Evde kendi kendime açıp çok oynarım.
Kız bu lezginka dansı sürekli YouTube da keşfetime düşüyordu bir ara 😇
Bir doğulu olarak halay bize anne karnında iken aşılanıyor 😀
Ahah çok doğru dedin ☺️
Hic beceremiyorum ya malesef dugunumde damat halayini beceremeyip ciktim kameralarda beni cekmis
Biraz içten gelen bir şey sanırım 😌 Annem kaç yaşında kadın, hala daha ritim tutturamaz 😅
Halayi cok severim ama tovbeliyim oynamıyorum
Neyden ötürü halaya tövbe ettin peki 🤔
1,514,397 soru
24,696,154 cevap
368,652 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın