Bu ay ne bereketli bir aymış ben ve eşim bu ayın 10 da doğmuşuz bu ayın 15 de kızımı aldım kucağıma ve 27 sinde evlilik yildonumuz eşim için biraz masraflı bir ay ama olsun esimi ve kızımı çok seviyorummmmmmmm
Bizimde kasimda bebek dogucak aralikta ben ocakta evlilik yil dönümü subatta sevgililer günü martta esimin doğum günü esim mart haric hepsinde battı:Dd
Ooh bol bol pasta yiceksiniz desene :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.kem gözlerden korusun çok inanırım ben nazara
Kizimiz olursa adini eylul koyacaz biz eylul de evlendik esim sana bu ayda kavustum kizima eylul ismini koyacam dedi :) tabi simdi oglumuz olacak ikinciye basipse :)
haziran oglumn dogum gunu temmuz evlilik yil dönümu agustos bnim dogum gunum ekim esimin ve nasip olursa dogack olan oglumuzun dogum gunu. bi eylulde bosluk var :)
Aralıkta kızımın dogum gunu ocakta esımın dpgum gunu 14 subata hem sevgılı hem kacma gunumuz 23 şubata evlnme yıldonumumuz 19 marta da benım dpgum gunum :)
Bunu okuyunca fark ettim ilk defa bizim ki de sırayla gidiyor ;)
2014 nisan da tanıştık Mayıs benim doğduğum ay 2015 haziran da nişanlandik temmuz da evlendik agustos eşimin doğduğu ay ve 2eylülde iki gözümün nurunu kucağıma aldım :)
Allah seni inandirsin
2 eylul nisan tarihimiz
10 eylul esimin dogum gunu
11 eylul benim dogum gunum
29 eylul yil donumumuz
Eger kizim olursa Allah nasip ederse adi eylul olacak :-)
1,490,795 soru
24,363,470 cevap
347,310 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın