0 oy
970 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kayinvalideniz gelip de eşinizin yanaginindan boynundan öper mi ama küçük bir öpücük değil hee baya bildiğin öper mi sizinkiler 

Bide eşlerinizin yaşını da yazar mısınız 

35 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Benim kucuk gorumcek oyle sanki izin versenler neyse yine sinirlerim bozuldu
-Reklam-
0 oy
(2,576 puan) tarafından
2 senedir evliyim 2 anneler gününde eşimin sadece annesinin elini öptüğünü gördüm . Bide bayramlarda. Eşim biraz annesiyle anlaşamaz araları iyi değil soğuktur:)) öpse de banane opmesede oğlu sonuçta. Takmam kafama
0 oy
tarafından
Eşim 30 yasinda kayinvalidem öper oglunu opecekte tabiki ama oyle vicik vivik degil tabi 
0 oy
(373 puan) tarafından
34 yaşinda bazen öper bazen eşim sarilir ona
0 oy
tarafından
27 yasina girecek esim. Kac senedir normal optugunu sarildigini bile gormedim. Sadece esim elini oper. 
0 oy
(2,444 puan) tarafından
28 yaşında izin vermez opturmez kendini. Keza bende opulmekten hoşlanmam bu aile bağıyla geçmişte yaşanılanlarla alakalı galiba 
0 oy
tarafından
Belli ki sana nispet yapıyor sanki :)
0 oy
(135,920 puan) tarafından
Evlendigim ilk aylae yapiyodu ben esimin yanina otursam ayip saygisizlsr dip dibe oturmayin diyip beni kaldirip kendi oturyodu pislik valla kurtuldum o kadindan yaa 
tarafından
Ciddi mi oysa hahaha sevdam sende epey çekmişsin ben de ayıp olur diye ilk günler eşimden uzağa oturmaya çalışırdım bizde öyledir çünkü ben uzağa oturmaya çalıştıkça onlar dip dibe otururlardı mesela sofrada ben bir uca otururdum eşim bir uctaydı kayinvalidem kızardı niye ayrı oturuyorsun gören kavga ettiniz sanacak diye falan kızardı bana
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Öper öpsün de annesi sonuçta bundan doğal ne var kimse anne gibi sevemez esim 29 yaşında oda.annesini ısırır cimcikler bence çok güzel şeyler benim hoşuma gidiyor bende annemi babami bol bol mıncıklarım operim babamin annemin dizine yatarım biz onlarin evlatlarıyız böyle olması cok doğal 
tarafından
Öyle bir yazdın ki sadece peki demek geldi içimden
(1,351 puan) tarafından
Normali bu annen babam seni opmuyormu yada söyle düşün sen evladını operken şükür etmiyomusun içine sokasin gelmiyormu öpmelere koklamaya doyamam ben evladımı ben nasıl onun annesiysem o da kocamın annesi kimse evladının kokusuna doyamaz sevgisini gostermesi ne kadar güzel
tarafından
Öncelikle belkide ben anne olmadığım için bilmiyorumdur bu duyguyu sadece sizinkiler de öper mi onu merak ettim sadece benim kayınvalide mı öyle diye düşündüm yoksa dediğin gibi bundan doğal bir şey olamaz belki de ben duyguyu bilmediğim için yanlış düşünüyor da olabilirim
(1,351 puan) tarafından
Insallah sende sağlıkla sihhatle küçük bir melek alırsın kucağına o zaman farklı olur fikirlerin
tarafından
Inşallah hayırlısı
0 oy
tarafından
Hayır öpmez oğlum felan demez öyle soğuk biraz

Eşimde 24 yaşında ne oldu ki:D
0 oy
tarafından
Öper ve onun sevme şekli çok hoşuma gidiyor oğluna ölüp bitiyor o kadar seviyor ki beni de tanımadan torununu da daha görmeden bu kadar seçmesinin sebebi oğluna olan sevgisi. Çok şükür Allah onları ayırmasın bı ömür kaynanam güzel ve özel bı kadındır :) ( ama eşşşeek kadar kız yegenlerinin onu o şekilde öpmesi sinirimi bozuyor evet )
0 oy
tarafından
31 yaşında öper. Hatta dizine yatırır sever bile 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Yok öpmez çok şanslıyım o konuda kaynanam öpmeyide öpülmeyide sevmez :) :) 
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Hic gormedimm.keske opsee
0 oy
tarafından

Eşim 40 yaşında hergün annesinin babasının elini öper duasını alır anneside hergün oğlunu doyasıya öper ne var ki bunda evladı öpsün yani ☺️ kaynanam beni de öper sakalları batmasa iyide :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 277 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,113 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emsi6y (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 520 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 213 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,584 soru

12,421,813 cevap

45,269 kullanıcı