Akşam yemeğinde masayı hazırladım bı tencere nin içine ultrason kağıdı gebelik testini kan testini koydum. Eşimin önüne koydum sen tabaklara yemeği koy ben su getiriyim dedim. Mutfakta heyecanlı bir bekleyiş bı bağırma sesi mutfağa koşa koşa geldi hamilemisin aşkım diye ağlıyordu
7 sene sonra hamile kaldım. Ondan çokbana sürpriz oldu zaten . Öğrendiğimde o başka şehrdeydi.. Öğrendim, keseyi gördüm öyle aradım haber verdim.
Ağlamıştık ikimizde
Tesedufen öğrendik ikimizde çok kötü isal kusma ateş le hastaneye gittik kan testi tahliller falan derken dokdor hamilesin dedi ilimde tutulduk birbirimize baktık çok guzl Bi andı
Bi tane patik bi tanada emzik aldim paket yaptim aksam gelince sana hediye aldim bak begenecek misin dedim ne dedi salladi falan saat mi dedi bilmiyorum olabilir dedim acti bakti sok oldu gozleri doldu nasil bu ne dedi bi cocugum daha mi olacak dedi iki uc gun ayni soruyu sordu gercek mi gercektenmi anca zar zor algilayabildi
Benimki kapıda bekliyordu pek sürpriz olmadı :d
Ben test yapmak istemiyodum zorla yaptı sonuc pozitif cikinca yanilma payi var o testlerin dedm bi daha test aldi yine yanilma payidir dedim sonra gittik kan testi verdik surpriz olmadi yani
Benimki işteydi kaynanamla doktora gittim hamileliği öğrendik herkese tembihledim söylenmesin diye sonra kocamada dedim ki içeriye almadılar baska bi güne saat aldim daha once evde testler negativ cıktı fakat adet olmadigim için gitmiştim oyuzden oda inandı tabi
Sonra bir zarfin içerisine ultrason fotosunu koydum işten geldiginde bu sana gelmiş diyerek gayet soğukkanlı bir sekilde verdim oyle açtı sevindik falan sarildik boyle
Idrar testini gösterdim yanlıştır o dedi
Dedim hamileyken supriz yapacam heyecandan direk söyledim cinsiyeti öğrendim dedim cinsiyet partisi yapacam oda heyecandan olmadı yani beceremiyorum süprizi
ben duz dırek soyledım zaten beklıyoduk karar verdık oldu yemek yıyoduk ben test yapmıstım cıft cızgı cıktı baya agladım ınsan tuhaf oluyo sevıncten sonra esım geldı aksam yemek yerken dedım kıcbı acıle gıtmemız lazım nıye dıye sordu dedım bı kan tahlılı verelımcbugun tesf yaptım dedım oda dırek guldu kalktı bana sarıldı o anda telefonu caldı babaannesi vefat etmıs amcasının oglu aradı sevınc uzulme bır oldu zaten bebegımde düştü
Adam bana testi aldı geldi ben yaptım elinde o bekledi yani o bana dedi hamilesin diye adam havalara uçtu
1,488,426 soru
24,329,905 cevap
345,647 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın