0 oy
1,464 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
Biz pazar günleri pazardan peynircimiz var ordan Ezine peyniri alıyoruz. Ama çok pahalı oldu bir iki aydır 39 lira falan ama harika Bi peynir ya. Peyniri çok severiz. Birkaç haftadır sütaşın süzme peyniri ine taktım çok hoşuma gitti ama kesmiyor beni. Dün bimden binvezir diye bi peynir aldım çok hoşuma gitti. Ama yinede bizim Ezine peyniri yerini hiçbşy tutmadı :D siz neler alıyorsunuz 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Favorim sütaş suzmeydi ama pınar süzme yiyince ona geçtim çok güzel öneririm. Bi de bizim buralarda küflü peynir var onu severim 
(25,224 puan) tarafından
Biz pınarı beğenmedik torku almıştık oda güzel değildi en son sütaşta kaldık ama bu hafta Ezine alıcam ya özledim 1 aydır almadım
-Reklam-
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Size peynir cok gidiyosa sizde tenekeyle siparis verin cnm:))) biz öyle yapyoruz ev yapimi
0 oy
(22 puan) tarafından

Siverek peyniri kullanmıyorum.. Yaprak peyniri olarak geçiyor çok lezzetli... 

0 oy
(648 puan) tarafından
Ezine yerim başka yemem:D
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Canm bizde Ezine alıyoruz pazardan orta sert favorim ❤️
0 oy
(122,627 puan) tarafından
Ahaaa post hortlamis
0 oy
(22 puan) tarafından

image

Siverek peyniri kullanıyorum ben. Çok güzeldir 

0 oy
tarafından
Bizim eve tulum peynırden baska peynır gırmez bide esım en pahalısını alır kılo kılo 
0 oy
(195 puan) tarafından
Bimde yeni gelmiş dil peyniri var ben onu çok seviyorum çok lezsetli, BİM'in bı de telli peyniri var o da güzel uygun hem ama Ezine gibi değil bunlar en güzeli pazardan alınan taze peynir 
0 oy
tarafından
Bizim peynirleri taa memleketten babam gonderiyo cok guzel ama istanbulda hic guzel peynir yok
0 oy
(122,627 puan) tarafından
Kim hortlatti laa bu postu

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 179 göst.
10 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
21 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.
15 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sadevatandas (2,130 puan) tarafından soruldu

404,827 soru

12,127,016 cevap

36,489 kullanıcı

...