0 oy
1,018 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hepinizden Allah razı olsun sormuşsunuz dualar etmişsiniz ve özelden mesaj atan canlarım var normale bir döneyim hepinize cevap yazacağım inşAllah, bu arada sezeryan oldum fenalardayım :D 

Ağrı sızı mahfetti beni, galiba 2 3 gün hastane de kalacağım ve oğluşum maşAllah çok iyi eve gidelim hele bi resmini de atacağım inşAllah. Sizi seviyorum, Allah razı olsun sizden

32 Cevaplar

0 oy
(6,789 puan) tarafından
Bitanem benim Allah'ım analı babalı büyütsün. Bekliyoruz güzel haberleri ni Allah'a emanet ol balım☺️❤️❤️çok şükür doğdu kuzum benimm❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(659 puan) tarafından

Anaaa o kadar sancı bekledin olmadi sonunda dogum sancisi gormeden sezeryan oldun yaaa  hadi geçmiş olsun bakalom rabim Analı Babalı buyutmeyi nasip etsin salih bir evlat olsun inslh <3

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Annali babali buyusun insallah
0 oy
(8,499 puan) tarafından
Kaç kilo doğdu doktorun dediği çıktı mı merak ettim hayırlı olsun yavrun sağlıkla büyüt 
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Cok sevindim  tatlım  kiz ne zaman  görmedim  ben seni dua ederdim  

Eee hadi sağlıkla  sihatle büyüt yavrunu hayırlı evlât olsun  inşallah ❤❤❣☺
0 oy
tarafından
Yüzün aydın canm allh ananli babalı büyütsün kekse bende dogursammm
0 oy
tarafından
Gozun aydin canim Rabbim anali babalı büyütsün inşallah ❤
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Çok sevindim canım ☺️ Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Ayy benden önce :D

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün cnm inşallah tez çabuk iyilerisin

Neden sezeryan oldun 

0 oy
tarafından

Hadi gozun aydin :D Allah anali babali büyütsün inşallah :Dcok sevindim darisi bizim basimiza <3<3

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün 
0 oy
(482 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Kaç kilo doğdu bebişin iri demişlerdi ❣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
1 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kalbinur (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 477 göst.
5 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Strong_mother (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 750 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Susus (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (9,347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,089 soru

24,425,053 cevap

351,854 kullanıcı

...