0 oy
1,260 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Hic sevmiyorum kendilerini ayda bir anck konsrz oda 2 dk. Cok sey yaptilar bana ama . Esimle bosanmadan döndük onlar yüzünden. once allah icin sonra esim icin. Bilmiyorum ya arasam mi kizlar ? Boyle arasi kotu olanlar ariyormusunuz siz? 

28 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Bence sen saygını göster ara. Yarın birgün aramadı der çıkar ağzına laf verme. Büyüklük sende kalsın 
(1,063 puan) tarafından
Aynen oyle yaptim bende canm
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Ara konuş canım nolursa olsun kısaca kandilini kutla bizlerde anne baba olucaz
(1,063 puan) tarafından
Dogru canim ama ben onlar gbi ilgisiz anne baba olmcam
(704 puan) tarafından
Haklısın canım doğrudur ama herkes kendinden sorumludur onun hesabını onlar vericek sen bosver
0 oy
tarafından
Bende bundan 1 hafta önce onlar yüzünden boşanmadan döndüm ama bizim sorun baya büyüktü. Eşimle kavga etmemize sebep oldular. Kaynanam aradı beni kandilimi kutladı. Şahsen o aramasa da arycktm cnku mübarek gece nolck iki dk ara şöyle. Büyüklük sende kalsın 
tarafından
En iysi canm. benide kaynwaldm dawt etti bugün güzl ymkler war menumzde:) niyetliyz hepimz
(1,063 puan) tarafından
Aradim bende napim Allah icin.
tarafından
Afiyet olsn kuzum . Sonuçta aramasam eşim kirilck muhakkak. İyi kötü anası babası. O aramasa bn arycktm
0 oy
tarafından
Ben konuşmuyorum hiçte aramam küs olmak günah ama yuvami  yıkan insanlar benden uzak olsun günah yazilacaksada yazılsın ne yapayim
(1,063 puan) tarafından
Dogru diyosun bende dava acmistim gecen yil. Sadece benim icin esim mucadele etti. Ben yinede Alalh icin aradm napm bence sende yap allah icin burdaki yorumlar bana iyi geldi oylelikle cesaret ettim
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bence aramalisin cnm kandil sonuçta 
(1,063 puan) tarafından
Aradim canim buyukluk bende kalsin dedim aradm
(1,114 puan) tarafından
Bence iyi yapmışsın cnm rabbim görüyor boşver
0 oy
(346 puan) tarafından
canim bugun kandil ararsan cok buyuk sevap kazanırsın bi sey de kaybetmezsin eşinin hatrina ara bence
(1,063 puan) tarafından
Aynen canim oyle yaptim huzurum icin mecburen
(346 puan) tarafından
iyi yapmissin aradigina emin ol bi sey kaybetmedin
(1,063 puan) tarafından
Dogru soyluyorsun kuzum
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bende kararsizim 1 haftadar fazladir hasta hic bi sekilde aramadim baya olaylar oldu ama bu gun aksam aricam annem baya ısrar etti bi sureden sonra esinle aran bozulur dedi ilk once Allah icin sonra esin icin ara 2 dakka sonra kapat dedi . Esimi bekliyorum aksam beraber aricaz :/
(1,063 puan) tarafından
Aynen canim annen dogru soylemis her defasinda benim annemde ara kizim bise kaybetmezsin sen iyilik yap der aradim bende
0 oy
(64 puan) tarafından
İlk önce Allah rızası sonra eşim için aradım kısada olsa kandılını mübarek ettım kapatım sende ara bence sonuncta eşinin annası kalp kırılmasın bende çok kırgınım ona kaynanama karşi ama eşimın de gönlü önemlı canım hayırlı kandıller 
(1,063 puan) tarafından
Aynen canim dogru soyluyorsun rabbim versin mukafatini insallah. Hayirli kandiller

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 407 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu

410,666 soru

12,355,526 cevap

40,921 kullanıcı

Kategoriler

...