Üstüne çok düşme.gidecek yerin yoksa kendine bak, giyimine özen goster, kendini gelistir, yeni şeyler öğren, ilerde çalışmak istediğini söyle mesela. Onun üzerinde bir yük, işe yaramayan, artık sevmediği biri gibi durma. İstersen herşeyi yapabilecek biri gibi davran.bu çok seviyorum saplantıliyim laflarını da bırak.gidecek yerin olmadigi için büyük laflar edip o evden git falan demiyorum, belli ki seviyorsun ama planlı davran, strateji gelistir.seni sevmiyorum anlasana dediğine göre çok darliyorsun. Soru sorma, cevap bekleme, o kadar kendinin üzerine düş ki.. mesela saçını başını boya, makyaj yap, farklı giyin ve onun için yapma, kendin için yap.. senle böyle konuşmasına izin vermişsin zamanında o yüzden arsizlasmis.artik izin verme, soru sorma,seni seviyorm deme,hesap sorma, nerdeydin bile deme.. ailen reddetmiş olabilir ama dene o kapıyı, ara sor, bağırıp cagirsalar da ailen seni böyle birine birakmaz,Arani düzeltmek için elinden geleni yap anne babanla.cantada keklik olma kocana karşı. Tüm ama tüm olumsuzlukları kendi lehine cevir..