Kızlar eşimle biz ikimizin de aileleri yüzünden ayrıyız bende burda durmak istemiyorum bu yüzden eşimle başka şehre gitmek istiyorum burda olduğumuz sürece ayrı kalıyoruz çünkü ama nasıl gidicez bilmiyoruz nasıl iş buluruz ev buluruz geçiniriz burda danisabilicegimiz kimse de yok o yüzden size soruyorum kızlar napabiliriz sizce
Esınle aran nasıl konusuyomsunuz ıyımsınz
once esin gider düzen kurar sonra sen gidersin canım
Nasıl yani cnm?ikinizde birbirinizi seviyosunuz evlisiniz ailelerinizle mi kaliyosunuz? Neden anlayamadim? Eger baska bi yerde duzen kurmak istiyosaniz once esin gitsin cnm. İs bulsun meslegine gore. Bi kac ay çalışıp ev tutsun. Sonra senide alsin yanina. İkiniz birden giderseniz daha zor olur bence.
Farklı şehir yerine aynı şehirdeki enn uzak semte taşının iki ailede uzak olsun baktınız olmuyor sonra uzak şehire taşınırsınız. Yiyeceğin ekmek varsa bir yerde mevlam yardım eder
Esin kac yasinda canim bide bi meslegi var mi ? Sehir olarak nerdesiniz suanda ?
Ailelerinizi cignemeden gönül rizalarini alip gidin. Yarin bigun yine kotu oldugunuzda yine ailene siginicaksn cunku
Evli barkli adam ve kadin uc ay snra cocuk sahibi olcaklar ama aileler yuzunden ayrilar allahim hadi siz yasinizin verdigi olgunlugu gosteremediniz esin seni sahiplenemedi koruyamadi ailesine karsi sen ses edemeden micadele edemedin ailene gittin peki basinizdakiler nasil anne baba olmusta sen karnin burnunda baba evindeyken ailen kocana bi goz dagi vermiyo yada esinin ailesi acaba kina falan yaktilar mi sizi boyle ayirinca allah islah etsin
Haytim bilemiorm tabi ama ailen seni bu kadr koruyorsa bildikleri bisey wardir bence belki senin qoremedqini ailn qormustur. Hem esin seni annesine daha sawunamamis baske sehirde nasil yapacaksin yine donup dolasip kaynananin yanina qidersin qibime qeldi. Yinede hayt senin karar senin. Allah yardimcin olsun
1,490,573 soru
24,360,353 cevap
347,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın