0 oy
1,155 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ayrı yatıyoruz salonda benim en sevdiğim şarkıyı açmış sarki şöyle 

Sevgi gibi kutsal kelime

Yalnız senle dustu dilime 

Ölmek yetmez senin uğruna 

Sense hala anlayamadin 

Bu şarkıyı açmış seside bana gelsin diye kulaklık takmamis bi sigara yakmış oturuyor bana onca kotuluk yapan kötü söz söyleyen adam su an napmaya çalışıyor bide akşam yanında yatmicam demişti bilerek yani pişman falan değil ama amacı ne sizce 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kendini affetirmeye çalışıyor iste
tarafından
Yok ya hiç pişman değil ona kalsa o beni affetmiyor umutlanma yanında yatmicam dedi bana ay bende zaten almam seni yanıma dedim
tarafından
Ee şarkı ne o zaman efkar dağıtıyo demekki ☺
tarafından
Ama en sevdiğim şarkı bide kulaklık vardı kulağında çıkarmış
tarafından
O zaman pişman olmuş ondan yapıyordur. Bazen konuştuklarımız ile içimizden geçenler birbirini tutmaz dil söyler de gönül razı olmaz öyle bir sey
tarafından
Oh oh iyi iyi pişman olsun dangalak
-Reklam-
0 oy
(122,435 puan) tarafından
Seni gicik etmeye calisiyo
tarafından
Oylemi ben umursamamiyor sanıyordum:)
(3,563 puan) tarafından
Kız ne gıcık etmesi gıcık etmek istese sözleri gıcık edecek bi şarkı açar burda bildiğin gönderme yapmış sözlerle
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Yanina git dayanama diye bekliyor 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Sen sarkiyi duyunca yanina gidip konusursun belki falan diye dusunmustir ama gitme surunsun 
tarafından
Aynen aynen çok fena gaza geldim şuan :D
(1,822 puan) tarafından
Valla o gaz hemen sonmez insallah yoksa hic bi ise yaramaz :)
tarafından
Doğru valla eğer bu kaçan kovalanir felsefesi eşim gibi bir adama sokerse demek ki fazlasıyla etkili bir yöntem :D
(1,822 puan) tarafından
Canim kacan kovalanir mi bilmem ama benim savundugum felsefe su ne kadar kaybetme korkusu o kadar sevgi. Kacan kovalanor mevzusuna gelimce evet kovalanir ama bi sure uzun surerse sikinti sonra devreye fazla naz asik usandirir felsefesi giriyo cunku :)
tarafından
İşte ne kadar kaçmak okadar kaybetme korkusu :D
0 oy
tarafından

Aynen benim eşim de oyle. Once kalbimi kirar sonra barişmak icin elinden geleni yapar. Oyle yapar ki ben gideyim yanina o asla gelmez. Her zaman da boyle olur. Simdi muziyi acmis senin sevdigin sarki oldugunu biliyor ve kendisi gurur yapiyor ki, sen gidesin hadi gel uyu falan diyesin. Aynen kendim yazmisim gibi geldi mesajin bana benimkisi de oyle. Ben tutamiyorum kendimi kibirli biri deilim hemen kosup sarilip agliyorum:D

tarafından
Yoooo okadar kolay değil durum durum surunsun ben cooookkkk şeye katlandim bide işten gelmiş telimi karıştırıyor mesajları falan bakıyor çatlak koca
tarafından
Hahahhh canim yaa kiyamam nasil da kizmişsin naptiysa sana. Benimki bi yavru kopek bakişi bakar onunlad yureğim yumşar hemen barişarim. Ama bi defasinda kalbimi gerci kirmişti ve o an surum surum surundu. Bana dediki napiyosan yap ama bide bana o yaptiklarini yapma, bana kusme. Haktan halbim kirilirsa kolay affetmem
tarafından
Eski postlarima bak gor canım neler cektigimi:(
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Canım ciddi bisey degilse git sarıl kız :(
tarafından
Eski postlarima bak gorursun nekadar ciddi olduğunu kız valla yenilecek tutulacak şeyler degil
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Totonu dön yat
tarafından
Hi hi hi :D
0 oy
tarafından
Pişman ama senin yanına gitmeni bekliyo:D
tarafından
*** giderim yanına artık eski Fatoş yok istikrar li olucam başka çaresi yok napim
0 oy
tarafından

Bitek ben mi esime dayanamıyorum ya kavga etsek bile hemen kandiriyo beni iki guzel laf soyluyo yelkenler fora :D azicik benim gibi oll

tarafından
İki güzel laf söylemiyor ki çok gamsız her yaptığı yanına kalıyor
tarafından
Bak senin yanina gitmeni bekliyo iste
tarafından
Ve sonuç elektrik ler kesildi şimdi gittim yanına korkuyorum dedim benim telin şarj i bitti dedim telini ver feneri acim dedim offf bi şarkı dinletmedin içine ***tin dedi :D
tarafından
:)))))) onunda romantiklik anlayisi demekki  :)
tarafından
Odun işte napacan :D
tarafından
Odunum ama bitek sana yanarim diyomus simdi  :)))))
tarafından
Oyyy keşke aramız duzelse içine çok kapanık ne hissettiğini bilmiyorum bilmedim de hiçbir zaman
tarafından
E icine kapaniksa sen konuscan o zaman ondan bekleme
tarafından
Of hep ben konuştum sıra onda gün gelir devran döner :)
tarafından
Inşaallah hadi hayirlisi  :))
0 oy
(759 puan) tarafından
Bak eşin benim tipim de bende aynısını koçişme yapıyorum bakıyormki yazık ama gurur var yaa gurur sjsjs senin de eşin gururlu galiba pişman olsa bile diline getirmez demii ayn ben de öyleym
tarafından
Yoo getirmez kendi hataliysa bile benden özür bekler
0 oy
tarafından
Seni yanına mı bekliyor acaba 
0 oy
(798 puan) tarafından
Anasindan bıktı pisman oldu sana geldi ama yanasamiyor msj veriyor sarkiyla:)
tarafından
Yok kiz benimki öyle anaci babaci değil hiç arayıp sormaz onları çok gamsız
(798 puan) tarafından
Seni ozlemis ozaman:)
tarafından
Oh canım a degsin özlesin dursun
(798 puan) tarafından
Aynen cok yuz vermeye gelmio bunlara.
0 oy
tarafından

Ay lütfen biraz olsun yazılanlardan ders çıkar. Seni sevmiyorum diyen adamın açtığı şarkıdan anlam çıkarmaya çalışıyorsun halâ. Dinleme kendine dön, kendini gelistir, o adamdan da sevgi umma, sevgi gosterme, onla ilgilenme, bu şekilde yaparsan sana ilgi gösterebilir. Yok en ufak şeyden acaba beni seviyor mu ne demek istiyor vs diye düşünürsen o işten bişey cikmaz. Kocanı biraz unut artık lutfennnn:ermm:

tarafından
Napacagimi inan bilmiyorum herşeye rağmen bir şeyleri kurtarmaya çalışıyorum ama sözleri de çıkmıyor aklımdan
0 oy
tarafından
Seni sevmeyen bir insan sana şarkı açsa ne kızım kendine gel dedikleri yaptıkları yutulur cinden değil tak kulaklığını duymazdan gel  

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 252 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 188 göst.
28 Temmuz 2022 Aile kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 264 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 296 göst.