Pijama o gün dışari çıkmışsam üstümü değiştirmem derim yazık bari biraz böyle görsun işten gelir yemek yeriz değiştiririm pijama gibisi var mı ya bence yok
Valla çamaşır suylu tavşanlı donlar mı dersin. Yoksa saçlarımın herbirinin toplu olduğu tokaya isyanı mı dersin nasıl anlatıyım sana ki çoğunlukla onun tişörtlerini giyerim çünkü neden olmasın Ama oğlumu allat pullar süsleri aşkım benim :)
Eşofman oluyor , saçlar böyle gulyabani misali
☺☺☺☺☺☺
Karışıkkkk.
Ruh halime göre değişiyor bazen süslü püslü oluyorum bazen de ayıcıklı pijamayla karşılıyorum
Bendede PTT hahaaa ne süslenmesi başıma gelenleri biliyon zaten süslenmem daha
Pijama var napim çocuklardan vakit mi oluyor kusura bakmayı versin kocacım artık
Çocuktan önce makyaj yapar saçımı duzlestirirdim elbiseler giyer oje surerdim (tesetturluyum ama suyla çıkan İslami ojelerden getirtmistim yurtdışından) o derece düşün yani süsü pusu .
bobreklerime kadar çektiğim donum oluyo arada boyle banyo yapmışımdır keyfim yerindedir saclar dumduz tayt swet giyerim en fazla sen ne kadar tatli olmussun der disarda evde sevmez oyle makyajmis falan he yazın elbise sort falan ozaman evde kovalamaca baslar
Kısa şort ve askılı bluz olur makyaj zaten sevmez saçımda ya hafif dalğalı yada düz olur hep
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın