0 oy
461 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (582 puan) tarafından
Oğlum 9 aylık bu ay ki kontrol de doktor üfürüm var gibi kardiyolojiye gösterin demişti çarşamba gününe randevumuz var ama ben biraz çekiniyorum onu dışarıya çıkarmaya bir de hastane ortamı malum kalabalık ve her yer ıraklı suriyeli falan en çok onlardan geçer diye korkuyorum koronanın.. Ne yapsam bu üfürüm ciddi bir durum mu acaba ertelesem mi gitsem mi yine de gitmezsem kötü bir şey olursa diye de korkuyorum samsunda yaşıyoruz suan burada açıklamalara göre bir vaka yok ama yine insan çekiniyor 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Corona ilk olarak çinde görüldü suriyeli yada irak irkli insanlarda degil. Korkunuz türklere karşıda ayni hassiyette olsn ama kalp de hafife alinicak bi durum degil. Tedbir alip yinede mutlaka gidin
(582 puan) tarafından
Suriyeli ve ıraklı lar için su sekilde korkuyorum hani onlarda yurt dışına çıkma durumları olabiliyor ve etrafımızda sayıları çok var özellikle gideceğim hastane baya dolu onlarla yoksa özellikle onlardan geçer diye demiyorum herkesten geçebilir tabi ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bende samsunkuyum hangi hastahaneye goturuceksin 
(582 puan) tarafından
Kadın Doğum hastanesi
tarafından
Aşırı kalabalık bir hastahnae orası şuan bilemedim inan canım ama gotumen mutlaka lazım
(582 puan) tarafından
Evet zaten o yüzden çekiniyorum çok kalabalık ama bizim randevu aksam 6 dan sonra belki biraz daha sakşn olur diye umut ediyorum
tarafından
Özele götürebilme imkanın varsa filiz gebesoglunu dene canım olumsuz sonuç alirsan
(582 puan) tarafından
Özele gidemem de filiz gebeşoğlu bizim doktorun eşimi falan mı acaba ismet gebeşoğlu na gidiyoruz biz de normalde
tarafından
Eşi canım ismet beyin ismet bey de aşırı iyidir ona güven
(582 puan) tarafından
Evet çok memnunum bende
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Durum ciddi olabilir belki bilemeyiz ama onlem al git cann rutin kontrol olsa neyse ama cicugun sagligi bu tum onlemleri al git biyere dokunma eldiven maske tak git canm allahim korusun bebeklerimizi
(582 puan) tarafından
Eşim götürüp getirecek bir aksilik olmazsa insallah ama tek gidersem sıkıntı ya
0 oy
tarafından
Benim kızımdada 2 aylıkken var demişlerdi götürdüm büyüdükçe geçer önemli değil dediler bana 6 aylıkken tekrar getir bi daha bakalim dediler 2 ay sonra tekrar gidecem bakalim yinede ihmal etme önlemini al götür canim
(582 puan) tarafından
Kendim için önlem alırım da bebeğim için nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorum ki
0 oy
(52,467 puan) tarafından
git eve geldiginde kiyafetlerinizi yuka kendinizde dus alın canim
(582 puan) tarafından
Kesin yapacağım zaten onu :)
0 oy
tarafından
Ben de menenjit aşısı yatıracaktım oğluma 1 ay erteledim içim rahat etmiyor kalabalık ortamda ama sizin durum ciddi bilemedim şimdi 
(582 puan) tarafından
Gideyim en iyisi Allah büyük bir şey olmaz insallah
tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından
Bence durum daha kötü olmadan götür ya ne olacağı belli değil şimdi daha sakin ortalik
(582 puan) tarafından
Evet oda doğru canım gidecek mecbur
0 oy
(17,637 puan) tarafından
Ya allah için her yer insan kaynıyor. Virüs var diye hiç mi dışarı çıkarmayacaksınız oglunuzu. Kaderinizde varsa eşiniz de işten gelirken virüsü getirebilir eve 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 532 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 755 göst.
17 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 605 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,573 soru

23,609,406 cevap

306,303 kullanıcı

...