arkadaslar benm evim sobalı banyoyada soba kurduk banyo sobası kayınvalidem gil köyden geldi esim 5 kardes hepsini cagırdım yemege biz mutfakdaydık kayınvalidem banyoma baktı sobaya bakmak icin sonra celebimi cagırdı gel bak diye oda geldi tam banyonun oraya bende duydum gittim direk kapıyı kapattım bi an boş bulundum sacmalamayın dedim celebim sacmalamyalım dedi gitti kayınnam o senn kardesin ayıp degil dedi bende anne müsayit degil belki dedim sonra iki gün gecti aradan görümcem aradı sen benm anneme sacmalama diyemessn sen kimsin gibi baya söylendi sizce ben napmalıyım kim hakli ve onlar gelmeden 1 gün öncesi de banyo yaptım sabah kahvaltısına geldiler temizlemeye fırsatım olmadı ic camasırım varmı yokmu emin olamadım kayınnamın bakmasına kızmadım celebimi cagırmasına kızdım onunda bakmaya gelmesine kızdım
Tabikide haklısın. Görümcene sinir oldum canım bende. 21 yaşındayım bak iki tane abim var ikiside evli o kadar anneme saygısızlığı oldu küçük gelinin haberim olduğu halde çaktırmadım bile. Saygısızlıktır bu... Şimdiye kadar iki yengem var ufak bi sıkıntı bile olsa abilerime çaktırmam asla. Annemlere gelirler kendi yattıkları yatagı toplamaktan acizdirler anneme çaktırmadan ben toplarım yataklarını. Arayı bulan olmaktan hep mutlu olmuşumdur ben
Kaynanan dusuncesiz bnde bu konuda.kizarim belki camasr var belki temiz dgl boyle sorumsuzca hareket edeni hic sevmiom
Gorumcene neyse ay sinir oluyorum böyle insanlara ya takma kafana boşver cnm sen haklısın
banyon musait mi diye sorup oyle bakmalari lazim. benim tuvslette lavoba yok banyoda el yikaniyor o yuzden hep duzenli olmak zorunda. gecen esimin aananesi abdest alacakti lavoba yuksek kauinvalidem dusakabinden abdest alsin mi diye izin istedi
Onlar birden habersiz gelmemiş siz davet etmişsiniz bi zahmet banyoyu temixleseydiniz barı yada çamaşır toplayabilirsinjz bakmak için değil acil bi durum olup da girebilirdi bunu önceden sizin düşünmeniz gerekir abartmissiniz biraz habersiz birden gelseler Neyse de zaten biliyosunuz geleceklerini
Celebi ne demek
Valla kusura bakma bnm banyoma kimse bakamaz asla müsaade etmem. Belki özel bsy var çamaşır olsn başka bsy olsn. Çok saygısızca. Senin saçmalama demen yanında hiç bsy değil bence az demişsin. Ben olsam orda sesli konuşurdum haddini bilmeyen insan hep öyle olur ardını arkasını kesemezsn
1,490,391 soru
24,357,633 cevap
346,835 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın