Oyun oynuyorduk saklambac bende dolaba girdim arkadaslarim beni dolaba kitlediler ve bilerek acmadilar ben uzun bi sure ciglik atarak bagirdim kimse sesimi duymadi gitmisler o sirada tabi epey bi zaman sonra annem geldi acti ellerimde dahil butun vucudum titriyordu ve tenim limin gibi sararmisti ben o gunden sonra kapali alanda kalmaya ve karanlikta kalmaya fobim olmustu ornegin sinifa girdigimde acaba kapi kitlenecekmi kapi kolu bozulurmu icerde kalirmiyiz camdan atlayacak yer varmi burasi cok yuksek icerde kalsam nasil atliycam nasil cikicam diye dusunmekten ders dinleyemezdim evde de ya elektirkler giderse karanlik olursa her yer napicam cakmak tasim yanimda yada kibrit muhakkak olamali yanimda yani hep boyle dusunurdum o gun hayatimin gidisatinin degistigi gunmus de haberim yokmus derslerim cok iyiydi cunku ve ben okulun bitmesini dort gozle beklerdim bitsinde kurtulim diye bu olay 2. Sinifa gidiyodum basima geldiginde kusura bakmayin bu arada yeni girdim uygulamaya saat 3 bucuk olmus gecenin elime yeni gecti tlf tesekkur ederim sorup ilgilendiginiz icin