Biri liste diyet listeleri için
Biride dilekçeler icin..
Ha birde para kasası alıyorlarmis
Allah dan yiyemiyorum 3 kg verdim kız 4 günde yoksa halim nice olurdu:))
Bu nasıl küstahça bi yazı olmus böyle utanmaz adam! Napalim yani herkes anasının karnından zengin dogmuyor ayrıca kimsenin karnında da bu insan musvettesi doyurmuyor. Şımarık bencil bide avukatmis. Ülkemizin avukatı bu zihniyetteyse vay halimize
Diyetisyeni anladımda, avukat ne alaka. Gerizekali bi avukatmış bu ya harbiden benden sana ekmek çıkmaz ben aynıyım avukat:p
Evet bu burada ekmek yapıp paylasanlara gelsin
Espri yapmış
Çin de boşanmalar artmış eger burda da öyle olacaksa eşler 15 gün evde kaldılar diye yada vucpt ölçüleri değişti diye veya tahammülleri bitti ise ne kadar acı bi durum
Adı üstünde 'EŞ' ne bileyim yaa
Bence espri amaçlı açılmış bir sayfa gibi. İsmi bile "avukat hergun kazanır" gibi kendisi Hakkında bir fikrim yok, isim belki tevafuktur ama bana uydurma gibi geldi
))) ay hiç Sia stok yaomadim da can sikintisindan bigun baklava bugün bisküvili biseler bigun başka bı tatlı.... 100kilo olcak bu gidişle
Yakında kafamızı un çuvalına sokucaz zaten. Kaynanam hayatında yokluk görmemiş kadın bile damarlarında gezen fakir kanıyla beraber kilolarca un depoladı sürekli hamurişi yiyoz. Ben zaten doğuştan hamur kafayım sjdjjsjs. Doğum olsun virüs geçsin dooooğru diyetisyene böbreği bırakmaya
1,490,738 soru
24,362,703 cevap
347,238 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın