Arkadaşlar ben burdan giderken epey büyük bir yemin etmişim girince hatırladım o süreç içinde 1 kez dahi. Buraya girmedim aslında yeminim bunun üzerineydi hiç bir şekilde başka üye olarak gelmeyecekti ve gelmedim de neyse 3 gün oruç tutunca yeminimin kefareti oluyormuş diş agrın geçsin 3 gün oruç tutacağım Allahın izni ile meraklı melahatlara olumsuz art niyetli insanlara fitne fücurlara duyurulur
Sanki benim yerime onlar yanacak fesatlar sizi
Hoşgeldin canım burda gerekli gereksiz bir sürü insan var hiç kimseye kızıp gitmeye gerek yok yani senin canını sıkan basıp gitsin değmeyen insanlar yüzünden hayatını değiştirecek kararlar verme bence ben burda emin olarak birşeyin farkındayım ki bazı bayanlar sırf laf sokmaya küçük düşürmeye giriyor buraya normal hayatta sessiz olan hanımcık lar burda sahte yüzler altında millete salça oluyor ve Can sıkıyor neyse . inşallah bundan sonra daha güzel şeyler olur burda
Ahahhaa ne yemini kız
İyi işte kız tut ne güzel bende tutuyorum pzrt perşembe ramazana kadar borclaorm var Bi şey olmaz
Ayy o fitne fücurlar bir defolsun ya, suratlarını şeytan görsün
Keşke ne yeminler etseydin ne de oruç tutsaydın canım. Günahı zaten sana. Kimse kimsenin yerine yanmaz ne dünyada ne ahirette için rahat olsun o konuda günahı olursa sende merak etme
413,483 soru
12,448,227 cevap
46,216 kullanıcı