İş yerinde yabancı bir kadınla calışıyor demiştim bilen bilen dünde iş yerinden arkadaşının hanımı aradı eşin o kadına yemek getiriyor cok muhatap oluyormuş eşinden başka kimse yanına gidemiyomuş hep eşin arıyormuş falan dedi bnde akşam eşime ddim arkadaşların konuyu bilmeden eşlerine nasıl anlatıyor bak ddin bni altattığını düşünüyolar ddim oda kadın bnim odamda tabi Bn dha cok muhatap Olcan dedi Bi yalanı dha yakaladım güya kadını görmüyor başka odada calışıyordu dün bnimle aynı odada deyince Bn şok hep o kadını savundu bağırdı çağırdı telefonları fırlattı yatmıyorum seninle artık yaklaşma Bna falan dedi bnde bu kadının konusu gecince neden bu kadar evham yapıyorsun dedim sus ya falan demeye başladı hiçbirsey demeden kızımı uyuttum yatak odasına gectım 10 dk sonra geldi battaniye aramak için onlarda bazanın altında kalkıp vermedim öyle gitti salona yattı üşür diye düşündüm ama hiçbir sey vermedim üzerine şimdi de kahvaltı ypcam cağırmasam mı evden calışıyo işe de gitmiyor patronu Bi süre gelme demiş astımı olduğu için....