0 oy
1,082 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
size bir seçme hakki verilse ve illa birini seçmek zorunda olsanız sizce hangisini seçerseniz ? ikisinn arasnda bi secim yapicksnz kocanizi mi ? yoksa kardesinizi mi ? seçerdiniz  konu altta bi arkdsnn yorumuna yazdm ve sizin hayatınıza özel yani sizin hytnzda hanigisi daha agir basiyor

22 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Ben eşimi seçtim evlenip başka bir şehre geldim kardeşim ve diğer aile biriyleri de istemedi ben herşeye rağmen eşim dedim ve geldim ailemle konuşuruz ama kardeşim okadar uğraşmama rağmen konuşmadı ve ben kardeşimi kaybettim ancak cenazesine yetisebildim hastalıktan dolayı aramızdan ayrıldı  bana küs gitti şimdi onu bırakıp kusturdugum için çok pişmanım eşimi sevgime değilim ama seviyorum eşimi ama gel gelelim ki eşim şimdi ailesi için beni defalarca kırdı üzdü bunun için icim hep buruk ben ailemi onun için terk ettim ama eşim ailesi için beni defalarca kırdı iyi düşünmek lazım seçimlerde bilmiyorum bu benim fikrim kardeşim yasaydi keşke :(
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Konuya bağlı kardeşimi atamam cunku cigerini biliyorum yaptigi bi hata varsa ona gore davranirim eşimi seçerim bende 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,257 göst.
14 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 766 göst.
29 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 485 göst.

410,439 soru

12,345,207 cevap

40,033 kullanıcı

Kategoriler

...