0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (632 puan) tarafından
Səlam kizlar.naber?.nasilsiniz? Bi suredir gelemiyom unutuldumm oylemi?(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adını ilk defa gördüm ben :) 
(632 puan) tarafından
Ola bilir)) yenimisin?
tarafından
Beş aydır falan buradayım
(632 puan) tarafından
Ola bilir karsilasmadik hic) Azeriyim ben) sən turkmusun?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen buradaydınya kiz
(632 puan) tarafından
Biliyom askimin annesii)ara sıra geliyom)
tarafından
Goruym canım seni :) ❤️
(632 puan) tarafından
Bənim aşkım nasil?) İyimi?)
tarafından
Son postuma  bak :D
(632 puan) tarafından
Baktimmm yaaa sistim) yerim bən onu)
0 oy
(122,942 puan) tarafından
Sen nerdeydin sahii
(632 puan) tarafından
Uyumakdan doyamiyom kiz.gebelikdenmi nədənmi bir kalkiyom bu yatiyim ya.doyamiyom.
0 oy
tarafından
Salam can xos geldin gorsenmirsen bir muddetdi necesen neynirsen 
(632 puan) tarafından
Yaxşıyam ürəyim sən necəsən? Xoş günün olsun.salamatciliqdi.inan həvəs qalmire.yatmaw istirəm ancaq)
tarafından
Şükür yaxsiyam can hee mende hamile vaxti eleydim ancaq yatmaq isdeyirdim indide isdeyireme sadece usaqdan imkan olmur ))neynirsen evde sıxilarsan bakida biz rayona gelmisik amma darixiram bakiucn
(632 puan) tarafından
Heçnə hə sıxılıram vallah.arada yoldaşım maqazine falan çıxarır deyir havanı deyis biraz butungunu evdesen.he inansan bu deyqe harasa getmək istirəm sora gedəndə evdən ötrü darıxıram) evdən ötrü yoxe əslində yoldaşımnan ötrü) deyrem yanımda olsan günlərlə qalaram.ama belə tək başqa yerdə qala bilmirəm) karantinden qabaq getdin rayona?
tarafından
Men kecen ayin 21 gelmisem rayona ele bele gelmisdim 1 hefteye qayidacaqdim oda karantin oldu qayida bilmedik yoldasimda geldi indi qalmisiq burda yollar acilan kimi gelecem bakiya  amma yenede arada darixiram oz evimiz ucun burda qaynanamgil qeribe adamlardi xoslamiram onlarla qalmagi bir teher gunlerimi otururem ayin 4 acilacaq deyirler gorek acilsa hele yoldasim gelmeseydi lap cox darixardim burda sende arada cixmalisan temiz hava usaga cox xeyirdi menim yoldasim qisqancligindan dusurmurdu meni heyete axirdada usagin urek doyuntusu zeiflemisdi hekim dedi havasizliqdandi
(632 puan) tarafından
Boy can can.yox bizdə həyət evidir elə demək olar havada oluruq.he bizdede mamagil rayonda qalır odaki hələ barışıq olmayıb axı mən qaçmışam diyə.yoldssim olmadanda hecyerede qala bilmirəm) ona görə elə evə qapanmisam) bircə bu virus quetarsaydi rahat çıxıb gedərdik seheri)
tarafından
Hee can insallah qutarar bizdede bakida heyet evidi ordada eslinde havaya cixa bilerdik amma heyet cox balacadi adamin ureyi darixir mamamgilede mende gedende yoldasimdan otru darixiram amma burda yanindada olanda yola getmirik ))deyirem apar meni mamamgile darix menimcun agillan oda deyir qalma
(632 puan) tarafından
Hee mənimdə mamamgil bura gəlmişdi Bakıya bacım hamiledi Bakıya gətirmişdilər) emimgilde qalırdılar yoldaşım məni aparanda dediki get iki gün qal gəlib apararam.getdiyimin şəhəri zəng edibki bəlkə axşam gəlim aparım deyir vallah evə gəlmək istəmirəm sən evdə olmayanda) dedim elə sənə yogacaqfimki gel apar məni mamamgil qayıdırlar rayona) elə sevindiki)) hələki tezeyik nədi çox bağlıdı mənə) uşaq doğulanda yəqin meylini ona salar)
tarafından
Hee adam baglanir oyresir ayri qala bilmir usaq olandan sonra yoldasim daha cox usaq ucun darixir deyir ev bosdu onsuzda yata bilmirem deyirem boynuna al menimcunde darixmis olarsan deyir lap cox usaq ucun senincun yox))usaq olandan sonra men yaddan cixiram cox isime qarisir mende dalasiram yola getmirik indide usaq usde dalasmaqdan
(632 puan) tarafından
Hə vallah uşaq olannan sora deyrem moddan düşəcəm) indi başımın üstündə əsir eləcə) hərşey eliyir) hamı deyir uşaq olan kimi sevgi bölünür uje) uşaq daha çox istənilir.) Gorekde indi neter olacaq)
tarafından
Hee ele olurlar hamile vaxti qedrimizi bilirler sonradan yaddan cixiriq yaxsi olar INŞALLAH nece hefteliyidi sende usaq
(632 puan) tarafından
Hə inseAllah təki elə olsun) ama nazimla o qədər oynuyurki uje uşaq doğulanda eləməsə xətrimə dəyəcək) sabah 23 heftelik oluram uje
tarafından
Biraz vaxt adamin xetrine deyir sonra alisirsan mecbur) hele vaxtina var senin sag salamat can ad fikirlesmisiz qizina
(632 puan) tarafından
Çoxsağol canım Allah razı olsun.he təki sağ salamat doğulsun bebis onsuz canımızdan qanımızda olan usaqdida onu qisqanasi deylemki) yox canım məndə oğlandı) hə adını 3 il əvvəl seçmişik) sevgiliydik hələ oğlumuz olsa Kənan qoyacam demişdi atası) oda Allah qismət elədi)
tarafından
Men ele bilirem qizdi qarisdirmisam yaxsi addi kenanda )Inşallah qismet olar qoyarsiz
(632 puan) tarafından
Çoxsağol canım.Allah razı olsun.yok oğlandı.19 həftədə zorla öyrənə bildim)
tarafından
Hee canim sag salamat qutarasan INŞALLAH
(632 puan) tarafından
Çoxsağol.Allah razı olsun canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 547 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 126 göst.
5 saat önce Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,429 puan) tarafından soruldu
+2 oy