Çoğunuz ya hamile yada yeni doğum yapmış annelersiniz. Ne mutlu size ki rabbim size annelik duygusunu tattırdı. Bende anne olmak istiyorum annelik nasıl bir şey öğrenmek istiyorum. Bende sizlerin yaşadıklarınızı yasamak istiyorum. Yani bende anne olmak istiyorum. Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum. Bu mübarek ayda özellikle de hamilelerin duaları kabul olunur muş sizden küçük bir ricam bende melegime kavuşmak istiyorum bende anne olmak istiyorum aklınıza her geldiğinde benim için dua eder misiniz? Anne olmak çok ama çok istiyorum...
Önce kalp atışı heyecanı sonra cinsiyet heyecanı en sonunda doğum heyecanı. Sonra emzirme ek gıda emekleme yürüme konuşma heyecanları bende bunları yaşamak istiyorum bende bir mucizeye şahit olmak istiyorum. Sizden sadece dua istiyorum benim için anne olmam için dua
Rabbim hepinizin çocuklarını korusun rabbim size bagislasin yokluğunu göstermesin inşallah her daim mutlu olurlar bebekleriniz inşallah ♥️♥️♥️
Ben sizleri çok seviyorum umarım sizlerde beni seviyorsunuzdur öpüyorum hepinizin yanaklarınızdan bebitolarınızında anlından öpüyorum ♥️♥️♥️