Kızlar bende bi işim olsun bende çalışayım cookkkk istiyorum öyle fazlasında gözüm yok ev ihtiyaçlarının bi miktarını bile olsa alacak kadar bi isim olsun istiyorum eşimin işi bi var bi yok borç taksit ev ihtiyaçları baya zorluyor onu o yüzden üzülüyorum onada kadın istese herşey yapar ama benim eşim çalışmama karşı bi insan biraz kıskanç ama mesela kuaför lük olsa izin verirdi hep bayan yeri lakin elimden gelmez. şirin bi dükkanım olsa yada basinda otursaydım ne bilim kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba ileri için elimden birşey gelirmi benim gibi düşünen biri varmı
Çalışmak güzeldir dinç tutar erkek için Sincik gelelim gerçeklere Sabah kalk işe hazırlan. Hızlı hızlı zatı çocuk uyamamis sersem gibisin. Hayalet misali ise git ohhh nihayet mesai bitti eve dönüş kapıyı aç. Ev topla aman yarabbim yemek yetismicek hızlı hızlı. Yemek haxirla aha çocuklar geldi eyvah üst bast hemen duşa şok Koca işten geldi sofra hazirla ye iç kaldır bittim valla güç kalmadı ana saat 12 olmuş uyu hadi yavrum anne işe gitcez yatak odasından. Horlama sesleri ohhh adam sermiş uyumuş da ütü var. Sonunda yatak ohh. Öne bı el dürtme. Kirpiklerim ağrıyor zorla zorla vücut ağrısından uyu ve gün bitti. İşte size klâsik bir çalışanın bir günü kızlar öptüm
1,490,804 soru
24,363,589 cevap
347,321 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın