0 oy
1,041 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kizlar şimdi biz iki eltiyiz büyük eltim kaynanamın akrabası yani kafa olarak kültür olarak ona benden çok daha yakın ben doguluyum eşim İzmirli ve kaynanam beni hiç istemedi yani hala diyo zorla geldim seni istemeye falan ki evlendiqimden beri anlaşamiyoruz dediqim qibi kafa yapilarimiz cok farklı kaynanamla eltimi mesela o qormus beğenmiş görücü usulüyle evlenmişler eltime daha yakın ama sorum su ki kaynanam konuşurken falan sürekli benim ismimi verir beni muhattap alır eltimin ismini hiç vermez yeni bişe alırsa bana gösterir yada bu şey olursa ilk bana soyler bende cocuqumu kaynanama birakim eltimde bıraksın benimkini sever şimdi Allah yukarda mesela beni sürekli yemeğe çağırır çaya çağırır ama eltimi hiç cagirmaz. Şimdi kafa olarak huy olarak onu seviyo benimle anlasamiyo yani çok kavga etmisligimiz var neden böyle yapuyo sizce yani beni daha çok seviyor desem değil onu daha çok eeviyo ama niye onunla değilde benimle ilqileniyo eltimde bunun farkında yani 

28 Cevaplar

0 oy
(7,441 puan) tarafından
Aslında seni seviyor canım ama ona kendisi vesile olmuş aynı kültürden o yüzden lafta onu seviyormus gibi kendini altta bırakmamak için öyle söylüyordur 
-Reklam-
0 oy
(175 puan) tarafından
Canım ilk istememiş seni ama kişilik karakter olarak seni beğendiğini gösterir bu mesela bizim bi kültür farkımız yok ama benide hiç istemedi ailesi yüzüme karşıda söylediler şimdi de biz yanılmışız diyorlar seninkide böyle 
0 oy
(194 puan) tarafından
Aman canım bu kaynanalari kim anlamış ki ben daha görmedim anlayanini 
0 oy
tarafından
Çok tutarsız bir kaynanan var o zaman canım söylediği ile yaptığı bir birini tutmuyor 
0 oy
(538 puan) tarafından
Ne istediğini bilmiyor bence. Cok kafana takma. Koronayı bahane edip gitme cok fazla. Cok değişik bir durum 
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Bence kültür farklarından dolayı kaynanayın önyargıları varmış içinde   ama sonra seni zamanla tanıdıkça kişilik karakter olarak insanlık olarak daha yakın hissetmiş kendini sana demekki. Öteki eltin de iyidir illaki ama demekki sana daha çok kanı ısınmış. :)

kavga da etmişsiniz daha önce ama kavgada insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar. Kaynanan da seni tanımış hoşuna gitmişsin demekki :)

0 oy
tarafından
Büyük aşklar kavgayla başlar diye Bi ergen sözü söyleyeyim :)belki seninle kavga etmeyi bile seviyordur içten içe seviyor demek ki seni belli etmiyor 
0 oy
tarafından
Git desemde inanma modunda:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 218 göst.
31 Aralık 2021 Aile kategorisinde Busranrkscu (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 355 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.