0 oy
2,019 göst.
Diğer kategorisinde (5,373 puan) tarafından
Sinirim bozuldu ya şu foto alanlar kimse nası böyle düşünceler geliyo insanların aklına inanamıyorum gerçekten eline ne geçicek çoğumuz foto attık buraya amacım tartışmak değil zaten soğudum artık buradan oysaki ne güzel sohbetlermz vardı derdimizi mutluluğumuzu paylaşıyoduk kimse göründüğü gibi değil demek ki şu mübarek günlerde başımızda şu virüs belası varken bile insanlar bunları düşünüyo demek ki ne diyelim Allah vicdan versin bu dünyanın öbür dünyası da var güzel kalpli arkadaşlarım sizleri seviyorum kötü kalplileri de  Allah a havale ediyorum artık çok sık girmek istemiyorum sadece bazı arkadaşlar var özleyeceğim insanlar samimi olmayınca burda sohbet etmenin ne anlamı var zaten 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum .  

Bitane kendini akıllı sanan arkadaşımız atti ortaya bu çirkin şeyi milleti şüpheye düşürdü ve çekildi. 

Kim alip ne yapacak fotolara ya. 

Ben bile attim buraya foto ne yapabilir fotoma kapak fotoğrafı mi yapacak dergide mi kullnacak ne yapacak.  

Kanmayın bazı şeylere kuzum . 

Diğer iki akillilarsa cok biliyormuş gibi yapip vay efendim şu atmis da bu atmis pesinde. 

Iftira atmak kolay peki ya o iftira attığı kısının günahına girmek de kolay mi 
tarafından
Üzgünüm seviyesi düşüklerin seviyesine inemiyorum.  
Ötmeye devam et.
tarafından
Kizlar sakin olun ya tamam mizo sakin ol kavga etme su mubarek gunde
tarafından
Carlayan sizlersinz mihriman ben değil.
Sürü gibi yorumuma çullandiniz
tarafından
Bnm bsy dememe gerek klmdi Allahınzdan bulun alın o fotoları münasip bir ......... nyse
tarafından
yeniden gösterildi
Ahahhahhshs
-Reklam-
0 oy
(28,811 puan) tarafından

Demekki cok seviyor o kisi buradakileri..

Gece fotolarina bakıp öyle uyuyor ne belli. Dert ortaklarim deyip seviyordur ahahahah
tarafından
:D bilmem valla napacak ama hos deal yani .d
(28,811 puan) tarafından
Giz bosverinnnn bee  totonuzun altina atin oturun burada tanimadiginiz kisiler yüzünden niye dert sahibi oluyorsunuz :)
tarafından
Demi yaa aaağmaaan :D ay insan korkuyo niye ve kim neden boyle bisi yapar aceppppp
(28,811 puan) tarafından
Ahahahah amannnn yaww gülüyorum sadece bu duruma  o alan kisinin totosunu gudular isirsin emi
Ahahhaha
tarafından
:D gel gel post actim orda takilak
0 oy
tarafından
Ne oluyor gineeeee ne kacirdimm
0 oy
tarafından
Delinin biri kuyuya bir taş attı herkes çıkarmaya çalışıyor bence amaçsız 
tarafından
Hay agzini bal yesin kardeşim
0 oy
(657 puan) tarafından
Sanal sonucta cnm burasi kendine yakin gördüğün 2 3 kisi olsun gerisiini bosver 
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Kim almis olay ne nolmus

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 322 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 520 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,286 göst.