Dünyaya Bir Kere Daha Gelseniz Yine Eşinizle Mi Evlenmek İsterdiniz Aynı Yaşta Mi Evlenmek İsterdiniz Yoksa Biraz Daha Bekler Miydiniz
Ben Yine Eşimle Evlenmek İsterdim Ama Iyice Tanıyıp Ve Yaşım Daha 19 Biraz Daha Geç Evlenmek İsterdim Siz Nasıl Isterdiniz
Yine eşimle yine aynı yaşta evlenmek isterdim biz zaten 7 yıldan sonra evlendik yeterince gezdik tozduk evlendik 1 bucuk senede cocuk yapmadik yeterince hayatimizi yasadik yani
Yine esimle ewlenmk isterdm gec evlendgmzi dusunmuyorum hersey ideal bizim icin yine ayni durumu yasamak isterdim
Yine esimle evlenirdim 19 yasimda evlendim ama 18 imde evlenmek isterdim. Sevgili olmadan once de taniyoduk birbirimizi o yuzden 1 yilimiz bosa gitti bence sevgililik donemi yani
Ben 25 yaşında evlendim bi 5 yıl önce evlenmeyi isterdim ve tabiki eşimle yine evlenmeyi isterdim
Dünyaya bi daha gelsem kesinlikle eşimle evlenirdim çok zor zaman geçirdik bnim ailem istememişti çok ağladım yıprandım ama çektiğim herşeye değdi iyiki eşim
20 yaşında evlendim yine o yaşta evlenirdim herhalde bunu hiç.düşünmedim pişmanlığınıda yaşamadım :)
Eşimle evlenirdim ama daha geç evlenirdim
Gene eşimle evlenirdim ve gene 17 yasimda evlenrdim rabbime şükürler olsun muhteşem bi adama sahibim
Evet canım iyikide evlenmisim bi daha olsa bi daha eşimle evlenirdim 18 yasimda evlendim yine evlenirdim
1,486,999 soru
24,309,292 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın