0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (4,041 puan) tarafından
Henüz 7 aylık altta iki dişi var ısırma dememden anlamıyor göğsümü çok fena ısırıyor bunun bir çözümü var mı

7 Cevaplar

0 oy
(2,479 puan) tarafından

Benimkinin dişi olmadığı halde ısırıyor bende beklim:)

(4,041 puan) tarafından
Bazen onu yapardı ama dişi olunca çok fena bir de yemek yemeye başladı ordan da ısırmayı öğrendi herhalde  :(
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Isırdığı zaman emzirmeyi bırak sakin kızma sadece sakin bi ses tonu ile anlatmaya çalış her ısırdığı zaman emzirmeyi bırak 
(4,041 puan) tarafından
Evet ben kızdım kaşlarımı çattım çocuk şok oldu emmek istemedi sonra güzel güzel konuştum yeniden emdi. Dediğini uygulicam teşekkürler
(4,293 puan) tarafından
Rica ederim canim çok şiddetli kızma damakları kaşınıyor yazın o da acı çekiyor sen eline katı meyveler ver soğuk soğuk rahatlatır bebeğini tabi gözünün önündeyken ver boğazına falan kaçırmasın allah korusun
(4,041 puan) tarafından
Öyle yapayım bari arada veriyordum demek ki yeterli değil
(4,293 puan) tarafından
Aklina geldikçe ver gün içinde benim kız çok rahat çıkardı çünkü elinden hiç düşürmezdi sürekli yumuşayınca degistiririm meyveyi bi gün havuç bi gün salatalık elma armut aklina ne gelirse ver eline kaşıya kaşıya ağzının suları akar :)
(4,041 puan) tarafından
Tamamdır yapayım o zman zaten çiğnedikçe rahat çıkarmış diğerleri çıktı şimdi üsttekiler geliyor  onların acısı bu herhalde  :)
(4,293 puan) tarafından
Aynen öyle meyve çok iyi geliyor sulu dişlik aldım yüzüne bile bakmadı aslında iyi oldu sonuç da plastik meyvenin de vitaminini almis oluyor bu sayede
(4,041 puan) tarafından
Doğru ben kabuğuyla veriyorum bayağı iyi kemiriyor
0 oy
(157 puan) tarafından
Ay çok şükür 11 aylık oldu dört dişi var ısırmıyor. İnşallah hiç yapmaz yaaa çok korkuyorum: D
(4,041 puan) tarafından
Acaba ısırmasının sebebi ne ben bazen sevince bacağını falan dişliyorum ordan mı öğrendi. Sizin evde bebeği  ısırma olayı var mı
(157 puan) tarafından
Yok canım ısıran falan yok benim dışımda öpen bile yok . Yanında biri ısır falan diyor mu benim kayınvalidem diyordu ısır memesini falan diye ama ben müsade etmedim bı daha söyleme dedim
(157 puan) tarafından
Aslında bence o ısırmak için değil damagini kaşımak istiyordu sende ani refleks yapınca hoşuna gitti oyun sandı hep yapmak istiyor bence
(4,041 puan) tarafından
Yok uzun zamandır kimseye gitmiyoruz bazen oynayınca dişimi geçiriyordum bi de onun dişleri kaşınınca eşimle benim elimi ısırıyırdu biz de gülüyorduk o da gülüyordu belki de bunlardan dolayı alıştı iyi bişey zannediyor
(4,041 puan) tarafından
Evet dediğin gibi oyun zannediyor
0 oy
(390 puan) tarafından
Ooo beniki cok fena isiriyodu isirdimi deliyodu. Cok sukur sutten kestim
(4,041 puan) tarafından
Ne kadarlık kestin benimki daha küçük
(390 puan) tarafından
14 aylik kestim . Mecburen hamile oldugum icin
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Diş çıkarma aşamasında benimki de öyle oluyor ya cadı :angel:

(4,041 puan) tarafından
Üst dişler de geliyor :( dayananmaya çalışıyorum acısına
0 oy
(50,953 puan) tarafından
bide cekip uzatiyodu keçi memesi gibi orali olmadim birakti.hemen
0 oy
(6,912 puan) tarafından

Hem ısırıyor hem de çekip uzatıyor bir de güçlü deliyor yara oldu şişti şimdi üst dişleri çıkıyor o da gelince kopartır galiba :ermm: şu. An bile acıyor sütyene değdikçe

İlgili bir soru bulunamadı

405,704 soru

12,157,111 cevap

36,595 kullanıcı

...