0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet canım arkadaşlarım....bu gece gittim geldim ama sabah kahvaltıni yap saat 9.10 gibi gel yatiralim dediler.insallah yarın bu saatlerde olmuş olur bebeğim yine sizinle paylaşırım...suni sancı ile olacak hepinizden dua beklerim ...hepinizden Allah razı olsun inşallah şimdiden 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hadi hayırlısı canım benim Allah sana bagışlasın ❤️ 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hadi bakalım  rabbim yardımcın olsun inşallah canım. Umarim suniye gerek kalmaz hi anda kendi sancin gelir  ve doguruverirsin. Rabbim sağlıklı bi şekilde  kucağına  almayı  nasip etsin amin 
0 oy
tarafından
Bence de artık doğur kız valla senden once dogurcam sanki  seninki geçmişti 40 haftayı:)) 

Şaka bi yana sağlıkla kucağına al canım inşallah  Rabbim evlatlarini sana bağışlasın 
0 oy
(309 puan) tarafından
hayırlısıyla kucagına al inşallah canım 
0 oy
tarafından
:) hadi insallah aysecim bi avazda kurtarsin Rabbimmm
0 oy
(226 puan) tarafından
Allah yardım etsin
0 oy
(2,119 puan) tarafından
Bian kendimi gordum bu paylasimda canim oncelikle rabbim fazla aci yasamadan kucagina almayi nasip etsin sana tavsiyem suniden 5 6 saat sonra baktin acilman yok sezeryan icin cabala yoksa anani aglatiyolar en son sezeryana aliolar benim az bse eski paylasmlarma bak 18 saat suni sanci cektrdler 2 cm acilmam oldu hastaneyi inlettm sabah sezeryana alindm bebegn kalbi yavaslamis cok dikkat et acilman 5 6 saatte illaki biraz olur normal olcaksa rabbim yavrunu saglicakla kucagna almayi nasip etsin bide seni yatiriyolar surekli kalkmak iste belin agricak yata yata kaldrmiyolarda canin skldikca lavaboya gdicem de braksnlar seni cok skstm de kalktgndada yuruyus yap sguat yap  Allah yardmcin olsun bacim
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla kucagina al insallah
0 oy
tarafından
Allah'ım yaedımcın olsun kuzum inşallah 
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah sağlıcakla doğurur bebisini kucağına alırsın  Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Allah anali babali buyutsun canim saglikla kucagina al insallah :)
0 oy
(8,458 puan) tarafından
Inşallah tez sağlıkla dogum yaparsın kız ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
tarafından

İnsallah bi avazda pırtlatırsin canim:D

0 oy
tarafından

Hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyiruz inşallah 

0 oy
tarafından
Kız doğurdun mu haber et bi :)) inşallah sağlıkla almışsındır bebisini kucağına canım 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsin insallah
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay kuzum saglicakla gelsin insallah bebegin artik mutlu haberini alalim valla hergun acaba bu kiz dogurdumu diye aklimdasin artik post bekliyorum surekli ins rabbim kolayligini versin kolay dogumlar nasip etsin ❤

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 767 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 646 göst.
27 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,899 göst.
25 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,821 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 694 göst.
25 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,821 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,729 soru

24,659,965 cevap