0 oy
1,001 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Ben demiyorum diyemiyorum içimden gelmiyor ben kriz geçirdim yere düştüm beni kaldıracağı yerde başıma gelip oh olsun yaptı :( o zamandan sonra anne ne diyorum ne de demek geliyor içimden 

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyorum çünkü hakediyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Demiyorum, saçma bir adet. Ne eşim bizimkilere anne veya baba desn ne de ben.. teyze diyorum, samimiyetsiz bir anne kelimesinden iyidir -_-
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ben 6 senelik evliyim 3 sene demedim diyemedim lafimi hep ortaya atarak soyluyodum  bir esime ben yokken cagirmis demis esimde uyardi beni ama kaynanam aglayarak.soylemis uzulmus baya bende  bunlari duyunca hep dedim artik simdi diyorum
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Ben annemi hiç tanımadım anne kelimesi dilime tuhaf geliyor o yüzden selvi anne diyorum
0 oy
tarafından
Kız ne annesi ben ona direk şeytan diyorum :D görüşmüyoruz şükür ama telefonda babamla konuşurken arkadan sesi gelince şeytan dile geldi diyorum zoruna gidiyo bise de diyemiyo :D
0 oy
(3 puan) tarafından
Yokkk artik daha neler:):)ben bi tek kişiye anne diyom oda kendi enneme canım annem. O bana kixim diyormu yok ben niye anne deyim ki ona
0 oy
(703 puan) tarafından
Teyze diyorum  anne demiyorum  oda şikayetçi  değil 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Diyorum canım nisanlandigim günden beri
0 oy
tarafından
anne diyorum benim eşim anneme ilk anne dedi normal de ben teyze diyordun kayınvalideme hâlâ tuhafıma gidiyor ama napiimm
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kayinvalidem yok malesef ama yasasaydi derdim. Icinden gelmiyorsa zorla diyemezsin canm
0 oy
(236 puan) tarafından
diyorum. cok seviyorum onu oda beni anne kiz gibiyiz
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Demiyorum benim annm bana yeter 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 639 göst.
24 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 722 göst.