0 oy
1,433 göst.
Diğer kategorisinde (1,958 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Kızlar mübarek kadir gecesinde banada dua edermisiniz bende evlat hasreti çekiyorum çocuğum olmuyor. Allah banada nasip etsin. 

32 Cevaplar

0 oy
(1,235 puan) tarafından
Rabbim versin inşallah tez zamanda peki sebep nedir niye olmuyo 
(1,958 puan) tarafından
Allah razı olsun sebebi yok diyo doktor bende anlamadım niye olmuyo :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim kucagini bos koymasin insallah 
(1,958 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim insalah size ve çocuk sahibi olmak isteyen tüm annelere hayırlı evlatlar nasip etsin
(1,958 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim seni ve senin gibileri unutmasn inşallah bu mübarek günde benim ablam da beş yıldır çocuğu olmuyor
(1,958 puan) tarafından
Allah isteyen kimseyi çocuksuz brakmasın inşallah. Allah razı olsun
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Aminnn insallah yuce rabim sanada nasip etsin
(1,958 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(383 puan) tarafından
Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah kuzum 
(1,958 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Allah tez zamanda kucagini doldursun cnm
(1,958 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim yüzünüze gülsün güldürsün inşallah 
(1,958 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(582 puan) tarafından
Canim tam 6 yıl çocuk için tedavi gormustum hiçbiri sonuç vermemişti artik sıkılıp bırakmıştım..işe başladım ve iki yıl sonra kendiliğinden oldu tam 8.yilimda:) ikinci çocuğu da çok istedik olmadı derken buda kızımdan 7 yıl sonra oldu bir oğlum var simdi..umudunu yitirme zamanı vardır..Hiç umudumu yitirmedim hep pozitif baktım canim ne istiyorsa yaptım:) cocuksuzlugun tadını çıkardım; ) çünkü birden olacak diyordum o güne kadar esimle herseyin tadını çıkaralım dedik yaptik da :)) üzülme beynin ve yumurtaların etkilenmesin..
(1,958 puan) tarafından
Ne güzel.  Olmayınca insan kendini yiyip bitiryo. Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Rabbim. Tez zamanda sağlıklı bir bebiş versin inşallah sana 
(1,958 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(111 puan) tarafından
Rabbim sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim de 5 sene olmadı doktor bi sorun olmadığını söyledi ne bende nede eşimde 2 yıl tedavi gördüm 1 yıl ara verdim bi daha gittim yine bi sonuç alamadım gene ara verdim gitmeyecem dedim çünkü doktor zamanla olur diyordu aradan zaman geçti o ay gene tedavi için önerilen bi doktora gidecektim adetimi bekledim ama çok şükür o ay hamile kaldım adetimin üstünden geçti test yaptım pozitif ti simdi 2 kızım var 39 haftalıkda hamileyim Allah sanada nasip eder inşallah ben başlarda çok sabırsızdim daha adetime 1 2 gün kala gidip test alırdım bazen daha eczaneden eve varmadan adet olurdum ilk hamileliğim hiç beklemediğim bi anda oldu elinden geldiği kadar düşünme stres yapma oldu mu olacak mı diye düşünme Allah'ın izniyle yakın bi zaman da müjdeli haberini alırız bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah amin 
(1,958 puan) tarafından
İnşallah bana da nasip olur canım. Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim bu mübarek ay hürmetine kalbindekini kabul etsin tez zamanda kucağına hayırlı bir evlad versin ınş kizkardesimin de olmuyor rabbim onada nasip etsin ınş ikiniz bu bayramı cift bayram yaşayın inşallah 
(1,958 puan) tarafından
Allah kardeşinin kucağını boş brakmasın inşallah tez zamanda güzel haberler alsın bende öyle inşallah. Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevdanur basaran (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
13 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,127 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,766 soru

24,521,215 cevap

359,526 kullanıcı

...