0 oy
697 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından

image

Sevmecem sevmeceeeem ;-)

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende sevmiyorum malesef :)

-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Ben seviyorum oda seviyor gibi gorunio arkamdan ne yaptigida ona kalmis artik 
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Ben seviorum kaynanami :O
tarafından
Ne zamandir seni kime benzettigimi dusunuyodum sonunda buldum :DD yonca cevhere
(2,348 puan) tarafından
Hahahah uzun zamandir takip ediliorm demk :))
(2,348 puan) tarafından
Hic yonca cevhere benzeten olmadi genelde hazal kaya ya benzetiolar :)))
tarafından
Ben ona benzettim :D
(2,348 puan) tarafından
Dgrudur olabilr :)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Oğlu için canımı veririm ama yinede annesini sevemiyorum 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Sevemiyorum ki sevilecek gibi degil 
0 oy
(300 puan) tarafından
Sevmiyorum diyemem ama asırı muhabbetli de degilim. Rabbim ikimize de güzel ahlak versin ahlak guzel olunca sevilmeyecek insan yoktur bence
0 oy
tarafından
Sevmiyorum asla da öyle bir insanı sevememmmmmmm ;)
0 oy
tarafından
Sevemiyorum sevemiyorm napim ama oğlu bnm canim ❤️❤️❤️
(1,456 puan) tarafından
Zaten oğullarının yüzü suyu hürmetine suratına bakıyorum. Yoksa vallahi ömrüm boyunca görmesem bu kadınada noldu demem. Öyle soğuttular beni kendilerinden
tarafından
Aynen öyle canım. Çok meraklı ya dün eşimle geziyoruz nere gittiniz naptiniz ne yediniz. Çocuğu naptınız. Anneme bıraktım dedim ağlamaz mı diyor vs vs dedim teyzeleri var ananasi var hemen surat asmalara Allah'ım ya fizanda yaşamak istiyorum girmek istemiyorum
(1,456 puan) tarafından
Bizimki de aynı. Mutlaka nereye gittiğimizi öğrenecek. Ne yedigimizi öğrenecek. Herşeye karışır. Kocamla gittiğim yerlere bile aman ne işiniz var orda ora gezilecek yermi der. Yani avm falan gidince. Ee hava soğuk nereye gidecem ben çocukla. Başta eşim sözlerinden dışarı çıkmazdı. Artık oda anladı onların nasıl olduğunu çok şükür.
tarafından
Eşim genelde cevap vermez. Ya çok sinir oluyorm elimde değil kaynatam ikinci kaynanam diyebkrm
(1,456 puan) tarafından
Benim kayinbabam da oyle. Afedersin avrat gibi çekişir bişey olduğunda :) tartışmaya hazır yani.
tarafından
Off hep aynı bunlar. Napti bir bilsen. Bnm evinde böcek oldu şuan annemde kalıyorm eşim eğitimde diye evin anahtarını verdim evi ilaclatck diye Allah razı olsn evi ilaçlatti ama kız halılarımi yeni yikamistim böcekleri halılarda öldürmüş ya *** gibi olmuş o güzel evim bn şimdi nasıl temizlicm çocuk var eşim çalışıyor onkdr halı parke bir daha silcem yani sadece düzgün ilaç verse bsy olmaz ama bilerek mi yaptı blmiyorm her yer böcek boku
(1,456 puan) tarafından
Abooo halinin üstünde böcekmi öldürülür yaa. Zaten ilaclanacak ölecek böcekler. Şimdi bide ev temizliği çıktı desene. Perdeler makinaya atar yıkanır. Hali nasıl temizlenecek. Zor geçer o leke. Anca yikamaci temizler.
tarafından
Daha 10 gün önce elimde yıkadım tüm halilari şimdi yıkamaya vercm işte bilmiyor ki leş gibi oldu evim
(1,456 puan) tarafından
Valla iyi becerilisin sen galib :) 3 aylık çocukla iyi yapmissin
tarafından
Koyuyorm kanguruya iş yapıyorm yoksa imkansız :))
(1,456 puan) tarafından
Ay bu kanguru benim aklıma niye hiç gelmedi acaba. Önce olsaydı çok işime yarardi ama artık örümcek var ona biniyo. O bile çok işime yaradı
tarafından
Evet onla iyi oluyor koyuyorm geziyor bi yandan hemde uyuyo orda bnde rahat rahat yapıyorm işleri
0 oy
tarafından
Ben seviyorum Allaha şükür :) 

İlgili bir soru bulunamadı

409,058 soru

12,294,644 cevap

38,299 kullanıcı

Kategoriler

...