Kınarsan benzer ona karsı kotu duygular beslersen benzer.ınsan ınsanı sevmez se sevmez ama sureklı onu dusunup kotu seyler aklına getırıyosa benzeyebılır mesela ben balık burcuyum aslan kısısıylr kavga etmıstık bebegı ınsallah balık burcu dogar dedjm ama 8 günle koc burcu oldu ama sor benım bebegımın burcu ne olacak
Korkma canım benzemez inşallah ama o görüşmek istemediğin kişiyle çok karşılaşabilirsin istemediğin ot burnunda biter misali
Doğunca görücem canım ehehee şurda 72 günüm kaldı ben de çok merak ediyorum. Bir de büyük abim dalga geçiyo benle ben küçükken herkesin bebeğiyle dalga geçiyomuşum yok çirkin yok boyu kısa yok ağzı büyük kulağı kepçe vs diye. Bana diyo ki senin çocuğun nasıl bi çirkin olcak merak ediyorum :Dd ben de ona oğlan dayoya benzermiş senin gibi çekik gözlü olur bence diyorum. Niyeyse abilerime benzeyecek gibime geliyor bizim genlerimiz biraz baskındır. Ama nolur nolmaz gider de biri var saygıdan hürmetten ötürü asla üzmek istemem kırmak istemem ama bana çok çeektirdi o kişiye benzerse diye de tedirgin olmuyor değilim :D ama farketmez o da maşallah güzel bir insan dıştan da olsa... içi pek öyle değil allah korusun yavrularımızı hayırlı ahlahlı edepli yavrularımız olsun inşallah
1,490,737 soru
24,362,595 cevap
347,232 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın